Wat is Qeld?

Qeld in het kort

Qeld is de Nederlandse afdeling van Qred: dé expert in zakelijke leningen. Qred is een Zweeds bedrijf, in 2015 opgericht, met een duidelijk doel: financiering voor ondernemers eenvoudiger, sneller en flexibeler maken. Wij houden van kleine ondernemers en bieden hen de kans te groeien, investeren en hun winstpotentieel te verhogen. 

Hoe doen we dit? Door flexibele bedrijfsleningen te verstrekken die ieder moment afgelost kunnen worden. Dit betekent dat een ondernemer alleen betaalt voor de periode dat hij of zij de lening daadwerkelijk nodig heeft. Qeld biedt zakelijke leningen van € 1000 tot € 200.000, zonder opstartkosten of gedoe.

Hoe werkt het aanvragen van een lening bij Qeld?

Ons doel om zakelijke lenen eenvoudiger, sneller en flexibeler te maken, is de drijfveer achter onze processen. Zo kunnen ondernemers al binnen één minuut een leningaanvraag indienen via onze website. Ons team voert vervolgens de benodigde kredietcontroles uit en neemt binnen een uur contact op om de aanvraag te bespreken.

Is de kredietwaardigheid in orde? Dan ontvangt de ondernemer een gepersonaliseerde offerte die digitaal ondertekend kan worden met iDIN. Wij maken, bij digitale ondertekening, het leenbedrag diezelfde dag nog over. Snel, simpel en veilig.

Wat kost lenen via Qeld? 

Qeld heeft geen standaardtarief, maar beoordeelt iedere kredietaanvraag individueel. Dit betekent dat iedere ondernemer een gepersonaliseerd aanbod ontvangt.

Je betaalt bij Qeld een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening, plus een vast aflossingsbedrag. Zodoende weet een ondernemer precies wat hij/zij iedere maand kwijt is, zonder verborgen kosten of ingewikkelde rentetarieven.

Waarom Qeld?

Kleine ondernemers hebben veelal moeite om financiering te regelen via traditionele banken. Ze worden afgekeurd, omdat het leenbedrag te laag is of krijgen te maken met een wekenlang proces. Daarom is Qeld de slimme oplossing voor het mkb: flexibele financiering voor kleine ondernemers, binnen een dag uitbetaald.

We hebben geïnvesteerd in een modern online systeem dat volledig onafhankelijk is van dure kantoren en handmatige tussenstappen. Door gegevens uit honderden bronnen te analyseren, kunnen we een aanvraag direct beoordelen en snel schakelen. Geen ander bedrijf verleent en keert bedrijfsleningen sneller uit dan Qeld. Ons team is tevens servicegericht en maakt zakelijk lenen begrijpelijk en inzichtelijk.

Beoordeel Qeld

Hebben we jou al kunnen helpen met een zakelijke lening? Vergeet dan niet om Qeld te beoordelen op Trustpilot, zodat jij ook andere ondernemers helpt om een weloverwogen keuze te maken in zakelijke financiering!

Deel dit artikel

Related posts