Feedback en klachten

Ik heb feedback en/of ideeën over hoe jullie de service kunt verbeteren

Qeld streeft er altijd naar om onze dienstverlening en producten te verbeteren, daarom waarderen we feedback van onze klanten enorm. Wilt u met ons delen hoe u onze service ervaart? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail support@qeld.nl of telefoonnummer 020 - 808 60 84. Uw feedback wordt vervolgens geëvalueerd en gebruikt door het desbetreffende team verantwoordelijk voor de dienst en/of het product in kwestie.

Ik ben ontevreden. Hoe kan ik een klacht indienen?

Bent u niet tevreden over onze diensten en/of producten? Dan kunt u in eerste instantie contact opnemen met onze Qeld-klantenservice. Ons team denkt graag mee over een mogelijke oplossing en helpt om misverstanden op te lossen. Wij streven ernaar om alle klachten snel, effectief en naar volle tevredenheid af te handelen. Uw feedback, zowel positieve als negatieve, wordt tevens gebruikt om onze diensten en producten te verbeteren.

We proberen altijd om klachten direct op te lossen bij eerste kennisneming. Echter, soms is dit niet mogelijk of is de geboden oplossing niet naar tevredenheid. In deze gevallen, raden wij de volgende stappen aan:

Wat gebeurt er als ik ontevreden ben met Qeld’s reactie op mijn klacht?

Heeft u reeds contact gehad met de klantenservice en bent u niet tevreden met Qeld's reactie? Dan kunt u een formele klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van Qeld via dit formulier. De klachtenfunctionaris zal dan, op onpartijdige wijze, de zaak grondig bekijken en een nieuwe beoordeling maken.

Let op: uw schriftelijke verzoek tot herbehandeling van de klacht moet volledige informatie over de zaak bevatten. De klachtenfunctionaris moet bijvoorbeeld weten waarom u niet tevreden bent, wat er is gebeurd tijdens uw eerdere contacten met ons en welke gewenste oplossing u voor ogen heeft.

U ontvangt een antwoord zodra er een definitieve beslissing is genomen (niet later dan 15 werkdagen na het indienen van uw formele klacht). We nemen contact met u op als we de kwestie niet binnen deze tijdslimiet kunnen oplossen, zodat we u kunnen informeren over de reden tot vertraging en hoe we uw klacht verder zullen behandelen.

Houd er rekening mee dat onze klachtenfunctionaris alleen zaken beoordeelt die reeds door de klantenservice van Qeld zijn behandeld. Is dit de eerste keer is dat u een klacht wilt melden? Dan vragen we u om contact op te nemen met onze klantenservice via support@qeld.nl.

Klachten worden afgehandeld in overeenstemming met richtlijnen van de PSD2 en de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit.

Klokkenluidermeldingen

Als u informatie heeft over, of een redelijk vermoeden heeft van, een mogelijke wetsovertreding met betrekking tot Qeld of Qred AB (ons moederbedrijf), dan kunt u hier melding van maken. U ontvangt binnen 7 dagen een ontvangstbevestiging van Qred. Een aangewezen, onpartijdige Case Manager zal vervolgens een grondig onderzoek uitvoeren en binnen 90 dagen na ontvangst van de melding contact met u opnemen om de uitkomst van het onderzoek te bespreken. Klokkenluidermeldingen zijn vertrouwelijk en worden behandeld in volledige overeenstemming met de klokkenluidersrichtlijnen van de Europese Unie.

Klik hier om melding te maken van een mogelijke wetsovertreding. De link opent in een nieuw tabblad.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl