Zakelijke lening aanvragen - Uitbetaling dezelfde dag

Geen bindende looptijd
Geen verborgen kosten
Geen opstartkosten
Uitbetaling binnen 24 uur

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.
Uitbetaald binnen 24 uur
Transparante kosten
Flexibel aflossen
Een chef vertelt hoe hij een bedrijfslening heeft gebruikt om zijn bedrijf boven water te houden.
Qeld hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.
Twee ondernemers laten het gereedschap zien wat zij hebben kunnen aanschaffen met behulp van een bedrijfslening.
Dankzij Qeld konden we onze zakelijke auto leasen en salarissen uitbetalen.
Ondernemer Kenny legt uit hoe hij een aantrekkelijk aanbod ontving voor een bedrijfslening.
Qeld stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening.

Waar kun je een zakelijke lening voor gebruiken?

Je kunt een zakelijke lening voor alle zakelijke doeleinden gebruiken:
van nieuw personeel tot het investeren in groei.

Personeel aannemen

Nieuw gereedschap of apparatuur

Werkkapitaal

Zakelijk lenen tot
€ 500.000

Qeld biedt zakelijke leningen die speciaal zijn ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met leningen van €1000 tot €500.000 kunnen mkb-bedrijven hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en investeren in de toekomst! Je krijgt binnen een paar uur bericht en het geld wordt dezelfde dag nog uitbetaald. Kleine zakelijke leningen zoals het hoort!

Over Qeld

Onze geschiedenis

Qeld werd in 2015 opgericht door ondernemers voor ondernemers en is volgens de Financial Times een van de snelst groeiende fintech-bedrijven van Europa. Qeld heeft vanaf het begin winstgevende groei laten zien en is marktleider in Scandinavië met de meest tevreden klanten in Nederland, volgens Trustpilot.

Met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Brazilië heeft Qeld honderdduizenden leningen verstrekt aan kleine bedrijven. Dankzij een volledig geautomatiseerd en eigen kredietscoresysteem kan Qeld bedrijfseigenaren snel en concurrerend de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om te groeien. In onze andere markten heten we Qred.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Onze partners

iDIN

Qeld gebruikt iDIN als veilige en betrouwbare identificatiemethode.

Signicat

Onze klanten tekenen overeenkomsten eenvoudig online via Signicat.

Kamer van Koophandel

Qeld staat geregistreerd in het Handelsregister van de Nederlandse Kamer van Koophandel als een branche van Qred Bank AB.

Finansinspektionen

Qeld (deel van Qred Bank AB) wordt als betaalinstelling gereguleerd door de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit Finansinspektionen.

Zo makkelijk is het

Aanvragen in slechts 1 minuut

Vul eenvoudig en snel jouw aanvraag in om direct een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen voor jouw zakelijke lening.

1
2

Reactie binnen een dag

Binnen één dag ontvang je een reactie op je aanvraag, samen met de offerte die speciaal voor jou is opgesteld. Deze wordt per e-mail verstuurd.

3

Ondertekenen met iDIN

Als je akkoord gaat met onze offerte, kun je deze moeiteloos ondertekenen via jouw bank. Binnen één uur staat het geld op je rekening.

4

Geen bindende looptijd

Als je geen gebruik meer wilt maken van de zakelijke lening, kun je op elk moment zonder extra kosten het volledige bedrag aflossen!

Duidelijke kosten

Bij Qeld hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Met onze zakelijke lening betaal je elke maand een vaste prijs die bestaat uit de kosten voor het gebruik van de  lening en een vaste maandelijkse aflossing van het openstaande bedrag. Op deze manier weet je precies wat zakelijk lenen jou zal kosten. De gebruikskosten worden individueel bepaald op basis van het geleende bedrag en de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Wil je weten wat je exacte maandelijkse kosten zullen zijn? Vraag dan nu jouw persoonlijke, vrijblijvende offerte aan en ontdek het.

Vaste maandelijkse prijs
Geen verborgen kosten
Geen bindende looptijd

Veelgestelde vragen:
zakelijke lening

Wat kost een zakelijke lening bij Qeld?

Bij Qeld betaal je iedere maand een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Tel de twee bedragen bij elkaar op en je hebt jouw totaal maandelijks bedrag.

Het bedrag dat je aan maandelijks aan gebruikskosten en aflossing betaalt, wordt berekend o.b.v. het leenbedrag, de leentermijn, de kredietscore van een onderneming en andere factoren. Ben je nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Dien dan eenvoudig een aanvraag in, zodat wij aan de slag kunnen met een gratis offerte voor jouw zakelijke lening! Onze offerte is altijd persoonlijk - en nog belangrijker: altijd vrijblijvend! Jij kiest zelf of je akkoord gaat met ons aanbod of verder zoekt naar passende financiering om jouw ambities waar te maken.

Waarom een vaste prijs voor een zakelijke lening?

Wij geven de voorkeur aan een vaste maandelijkse prijs, omdat je als ondernemer op deze manier precies weet wat er maandelijks wordt afgeschreven. Je hoeft je zodoende nooit druk te maken over ingewikkelde rentetarieven of een plotselinge verhoging van je maandelijkse lasten. Bij Qeld blijft het maandelijkse bedrag de gehele looptijd van jouw zakelijke lening hetzelfde (tenzij je tussentijds een leningsverhoging aanvraagt en extra krediet wilt bijlenen).

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee. Bij Qeld zijn we volledig transparant over onze prijzen en voorwaarden. Je betaalt bij Qeld een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de zakelijke lening en een standaard maandelijkse aflossing. Tel de twee bedragen bij elkaar op: dit zijn de totale maandelijkse kosten.

Wij werken niet met wisselende rente of verborgen kosten, zodat onze Qeld-klanten precies weten waar ze maandelijks aan toe zijn. Wil je de lening eerder aflossen? Dan kan dit tevens zonder extra kosten. Zo betaal je alleen voor de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt! Slim!

Wie kan een zakelijke lening aanvragen?

Alle Nederlandse ondernemers, groot en klein, kunnen bij ons een zakelijke lening aanvragen, inclusief BVs, VoFs en ZZP'ers. De enige harde eisen die wij stellen is dat het bedrijf reeds is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (geldig KvK-nummer) en dat de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit in welke sector het bedrijf actief is, hoelang de onderneming al bestaat of hoeveel werknemers er zijn: Qeld beoordeelt iedere aanvraag individueel o.b.v een geavanceerde kredietbeoordeling.

Wij geven alle ondernemers een kans!

Wat biedt Qeld ondernemers? 

 • Bedrijfsleningen van € 1000 tot € 500.000
 • Aanvragen is geheel vrijblijvend
 • Geen verborgen kosten
 • Geen opstartkosten
 • Flexibele looptijd van 6 tot 18 maanden
 • Op ieder moment af te lossen zonder extra kosten

Wanneer wordt de zakelijke lening overgemaakt?

Bij digitale ondertekening van het contract proberen wij de zakelijke lening nog dezelfde dag over te maken (indien de kredietaanvraag vóór 17:00 uur is goedgekeurd en getekend).

Let op: als de lening wordt overgemaakt, betekent dit niet dat het bedrag automatisch op je rekening staat. We zijn voor de verwerking van betalingen afhankelijk van banken en systemen. Voor de meeste klanten is het geld de volgende werkdag al beschikbaar op de rekening, maar het kan zijn dat uitbetaling iets langer duurt i.v.m. de verwerkingstijd van de klant's bank.

Ontvangen jullie kredietinformatie over mij?

Ja, om uw aanvraag voor een zakelijke lening naar behoeven te kunnen beoordelen, gebruiken wij kredietinformatie verkregen via gerenommeerde kredietbeoordelaars. Dit betreft kredietinformatie over zowel persoonlijke kredietwaardigheid als die van de onderneming van de aanvrager.

Meer vragen? Vind hier de antwoorden over zakelijk financiering via Qeld!

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur en woensdag t/m 20.00 uur

Bedrijfslening binnen 24 uur

Ben je op zoek naar snelle financiering voor je bedrijf? Met onze bedrijfslening kun je sneller dan ooit financiële ondersteuning krijgen. Dien eenvoudig online je aanvraag in en ontvang binnen 24 uur een besluit over je bedrijfslening. Of het nu gaat om het uitbreiden van je bedrijf, het aanschaffen van nieuwe apparatuur of het beheren van onverwachte kosten, onze flexibele oplossing helpt je bedrijf vooruit. Investeer vandaag nog in je succes en zie je bedrijf bloeien met de juiste ondersteuning wanneer je die nodig hebt. Zet de volgende stap in de groei van je bedrijf – vraag nu je bedrijfslening bij ons aan!

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een financiële oplossing voor bedrijven die kapitaal (geld) nodig hebben om verschillende behoeften te dekken.

Soorten zakelijke leningen

Er zijn verschillende soorten zakelijke leningen beschikbaar. Afhankelijk van je bedrijf en behoeften kunnen sommige soorten leningen beter of minder goed bij je passen.

Online zakelijke leningen

Bij Qred bieden we online zakelijke leningen aan. Je hoeft dus niet naar een fysiek bankkantoor te gaan om iemand op een bepaald tijdstip te ontmoeten. Alles wat je hoeft te doen is een aanvraag op onze website in te dienen en je krijgt binnen een uur antwoord. Het geld wordt dezelfde dag dat je het aanbod ondertekent uitbetaald - volledig digitaal!

Traditionele grootbanken

De traditionele grootbanken hebben nog steeds lokale bankkantoren waar je een afspraak moet maken om een adviseur te ontmoeten. Vervolgens kan het meerdere dagen of zelfs weken duren voordat je antwoord krijgt en het aanvraagproces is vaak ook erg tijdrovend.

Voordelen van een zakelijke lening van Qred

Naast dat je persoonlijke service van wereldklasse krijgt, kun je alles van het aanvragen tot het krijgen van het geld op je rekening volledig digitaal doen - binnen een paar uur!

 • Geen opstartkosten
 • Geen bindende termijn
 • Gratis en vrijblijvende aanvraag

Wanneer zou je een zakelijke lening moeten overwegen?

Er zijn verschillende situaties waarin je een zakelijke lening kunt overwegen. Het kan zijn om een tijdelijke dip te overbruggen of om te investeren in iets dat groei in je bedrijf zal creëren. Wat je reden als ondernemer ook is, Qred staat voor je klaar.

Hoe werkt het aanvraagproces voor een zakelijke lening?

Bij ons bij Qred is het net zo eenvoudig als het online bestellen van een boek. Vul je gegevens in, zoals gewenst leenbedrag, contactgegevens, enz. Het duurt slechts een paar minuten. Binnen een uur zal een medewerker contact met je opnemen met enkele vervolgvragen of een aanbod. Het geld wordt dezelfde dag dat je het aanbod ondertekent uitbetaald. Klaar!

Vereisten om een zakelijke lening aan te vragen

Je moet een Nederlandse staatsburger zijn, een Nederlands bankrekeningnummer hebben en woonachtig zijn in Nederland.

Vereiste documentatie voor de zakelijke lening

Wanneer je een aanvraag bij ons indient, voeren we kredietcontroles uit en beginnen we automatisch documentatie te verzamelen. Je kunt er echter altijd voor kiezen om direct in de aanvraag documenten bij te voegen of ervoor kiezen om deze later handmatig in te dienen.

Rente en kosten voor de zakelijke lening

Bij Qred willen we het zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom hebben we gekozen voor een vaste maandelijkse vergoeding als kosten voor de lening. Je weet dus precies wat je elke maand moet betalen. We hebben bovendien geen opstartkosten of andere verborgen kosten voor vervroegde aflossing of dergelijke. We moedigen je zelfs aan om vroegtijdig terug te betalen! Daarom hebben onze leningen geen bindende termijn.

Gangbare rentetypes voor zakelijke leningen

Andere gangbare rentetypes en kosten voor zakelijke leningen kunnen opstartkosten aan het begin van de leenperiode, administratiekosten en andere soorten rente of verborgen kosten omvatten die goed zijn om je bewust van te zijn. Bereken de kosten voordat je een beslissing neemt over een zakelijke lening.

Alternatieven voor zakelijke leningen

Er zijn verschillende alternatieven voor zakelijke leningen. Dit hangt volledig af van jouw en je bedrijfsbehoeften. Als je veel kleine, dagelijkse uitgaven hebt, kan een zakelijke kaart een goed alternatief zijn. Als het meer een kwestie van cashflow is, kunnen factoring en het verkopen van facturen een weg te gaan zijn. Er zijn ook enkele banken en kredietverstrekkers die rekening-courantkrediet aanbieden. Dit kan goed zijn als je een veilige zekerheid wilt hebben die je naar behoefte kunt gebruiken.

Hoe vind je de beste zakelijke lening?

Meestal heeft men een “huisbank”, vaak een van de traditionele grootbanken, voor zijn privéfinanciën zoals hypotheken, rekeningen, enz. Veel mensen vinden het prettig om de privéfinanciën te scheiden van de bedrijfsfinanciën. Daar kunnen wij bij Qred een persoonlijke service van wereldklasse bieden!

Wat je moet vergelijken bij het kiezen van een zakelijke lening

Er zijn veel dingen die je moet overwegen bij het afsluiten van een zakelijke lening.

 • Leen niet als je al te veel schulden hebt.
 • Leen niet als je weet dat je moeite zult hebben om terug te betalen.
 • Leen niet om te speculeren op risicovolle investeringen.

Zie meer