Qeld Partner

Word partner van Qeld!

Lever je diensten en/of producten aan andere ondernemers, bijvoorbeeld leasewagens, IT-beheer, bouwmaterialen, administratieve service, etc.? Via Qeld kunnen jouw klanten een zakelijke lening ontvangen voor afname van jouw producten/diensten, waardoor jij kan blijven groeien in een competitieve markt!

Van voorfinanciering van btw tot aanschaf van nieuwe apparatuur of machines: Qeld ondersteunt alle leendoelen van ondernemers, waardoor je altijd in aanmerking komt voor een partnerschap - ongeacht in welke sector je actief bent!

Voordelen Qeld-partnerschap

Mogelijkheid om meer klanten te bereiken | Kans om meer producten/diensten af te zetten | Qeld draagt financieel risico van kredietverstrekking
Word partner van Qeld

Klinkt interessant?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Partner worden kan net zo snel en makkelijk als een lening aanvragen bij Qeld. Neem nu contact met onze partnership manager op en begin direct met het doorverwijzen van je eigen klanten, om je eigen onderneming te laten groeien.

Jeroen Houwink

Partnerships Managerjeroen.houwink@qred.com

Fördelar med ett partnerskap med Qred:

 • Registreer je als
  partner van Qeld

  Vul je gegevens in en stuur ons een aanvraag om partner van Qeld te worden. We beloven om snel terug te komen met een antwoord.

 • Begin direct met het doorverwijzen van klanten

  Het verzenden van tips over nieuwe klanten is heel eenvoudig. We behandelen alle doorverwijzingen snel en vakkundig.
 • Ontvang rewards voor succesvolle leads

  Sluit de klant die je hebt doorverwezen een lening bij ons af? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor aanvullende rewards en incentives.

Veelgestelde vragen

Wie kan een lening aanvragen bij Qeld?

Alle Nederlandse ondernemers, groot en klein, kunnen bij Qeld een zakelijke lening aanvragen, inclusief BVs, VoFs en ZZP'ers. De enige harde eisen die wij stellen is dat het bedrijf reeds is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (geldig KvK-nummer) en dat de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit in welke sector het bedrijf actief is, hoelang de onderneming al bestaat of hoeveel werknemers er zijn: Qeld beoordeelt iedere aanvraag individueel o.b.v een snelle en geavanceerde kredietbeoordeling.

Wij geven alle ondernemers, klein en groot, een kans!

Wat zijn de voordelen van een partnerschap met Qeld?

Als partner van Qeld profiteer je van een commissie per succesvolle doorverwijzing (geaccepteerde lening). Lever je diensten en/of goederen aan andere ondernemers, bijvoorbeeld bedrijfsauto's, IT-beheer, bouwmaterialen, etc.? Dan kan een partnerschap met Qeld jouw klanten direct van financiering voorzien om diensten/producten af te nemen. Zodoende heb jij de kans om je klantenkring te vergroten, terwijl je tegelijkertijd profiteert van een aantrekkelijke Qeld-commissie op iedere afgesloten lening: een win-win-situatie voor Qeld-partners!

Voordelen van een partnerschap met Qeld:

 • Commissies op geaccepteerde doorverwijzingen
 • Mogelijkheid om meer klanten te bedienen
 • Kans om meer producten/diensten af te zetten
 • Extra groeimogelijkheden in competitieve markt 
 • Qeld draagt financieel risico van kredietverstrekking 

Wat kost zakelijk lenen via Qeld?

Qeld hanteert geen standaardtarief, maar beoordeelt iedere kredietaanvraag individueel. Dit betekent dat iedere ondernemer een gepersonaliseerd aanbod van Qeld ontvangt. Ondernemers betalen bij Qeld een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een maandelijkse aflossing op de zakelijke lening (amortisatie). Ben jij benieuwd naar jouw leenmogelijkheden en kostenplaatje? Dien dan een vrijblijvende aanvraag in via Qeld en ons team gaat direct aan de slag met een gratis kostenberekening!

Wat is Qeld voor partners?

Qeld? Bedoelen we niet gewoon ‘Geld’? Nee, we hebben het over Qeld: flexibele bedrijfsleningen voor ondernemers. Net als de schrijfwijze van de bedrijfsnaam doet Qeld het allemaal net even anders: sneller, eenvoudiger en effectiever.

Qeld is de Nederlandse afdeling van Qred: dé expert in zakelijke leningen. Qred is een Zweeds bedrijf, in 2015 opgericht, met een duidelijk doel: financiering voor ondernemers eenvoudiger, sneller en flexibeler maken. Wij houden van kleine ondernemers en bieden hen de kans te groeien, investeren en hun winstpotentieel te verhogen. 

Hoe doen we dit? Door flexibele bedrijfsleningen te verstrekken die ieder moment afgelost kunnen worden. Dit betekent dat een ondernemer alleen betaalt voor de periode dat hij of zij de lening daadwerkelijk nodig heeft. Qeld biedt zakelijke leningen van € 1000 tot € 500.000, zonder opstartkosten of gedoe.

Hoe word ik partner van Qeld?

Wil je partner worden van Qeld? Het aanmelden als nieuwe partner is simpel, snel en eenvoudig. Je kunt een aanvraag tot partnerschap indienen via onze Partners-pagina door op de knop ‘Word partner van Qeld’ te klikken. Vul vervolgens je contact- en bedrijfsgegevens in om de aanvraag te voltooien. Ons team neemt spoedig contact op om de aanvraag voor partnerschap verder te bespreken.


Hoe werkt een partnerschap met Qeld?

Een partnerschap met Qeld geeft ondernemers een kans om een aantrekkelijke bonus te krijgen per succesvolle doorverwijzing. Het concept is simpel en eenvoudig. Ken jij een ondernemer die op zoek is naar een zakelijke lening? Dan kun je de ondernemer naar Qeld doorverwijzen voor een vrijblijvende aanvraag. Sluit jouw contact vervolgens een lening af bij Qeld? Dan ontvang jij een directe commissie. Dit referentieprogramma voor partners geeft jou de kans om financiële bonussen te ontvangen, terwijl het direct jouw contacten van flexibele financiering voorziet om te investeren, innoveren en groeien. 

Qeld denkt graag met je mee hoe wij jouw klanten, zakenrelaties en/of kennissen optimaal kunnen bedienen. Zo hebben wij de optie om de structuur van een partnerschap aanpassen op de specifieke wensen van een ondernemer. Van leasemaatschappijen tot financieel adviseurs: onze partners bevinden zich in alle industrieën en branches. Van kleine starters tot grote bedrijven: iedere ambitieuze ondernemer kan partner van Qeld worden. 

Het aanmelden als partner van Qeld is vrijblijvend en gratis, dus geef vandaag je interesse en druk op de knop ‘Word partner van Qeld’, te vinden op onze digitale partnerpagina.