Een bedrijf runnen is stressvol, onze zakelijke leningen gelukkig niet

Flexibel: betaal terug wanneer jij wilt

Snel: uitbetaald binnen 24 uur

Transparant: geen verborgen kosten

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.

Waar kun je een zakelijke lening voor gebruiken?

Je kunt een zakelijke lening voor alle zakelijke doeleinden gebruiken:
van nieuw personeel tot het investeren in groei.

Personeel aannemen

Nieuw gereedschap of apparatuur

Werkkapitaal

Zakelijk lenen tot
€ 200.000

Qeld biedt zakelijke leningen die speciaal zijn ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met leningen van €1000 tot €200.000 kunnen ondernemers hun bedrijf naar een hoger niveau tillen en investeren in de toekomst!

Een chef vertelt hoe hij een bedrijfslening heeft gebruikt om zijn bedrijf boven water te houden.
Qeld hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.
Twee ondernemers laten het gereedschap zien wat zij hebben kunnen aanschaffen met behulp van een bedrijfslening.
Dankzij Qeld konden we onze zakelijke auto leasen en salarissen uitbetalen.
Ondernemer Kenny legt uit hoe hij een aantrekkelijk aanbod ontving voor een bedrijfslening.
Qeld stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening.

Zo makkelijk is het

Aanvragen in slechts 1 minuut

Vul eenvoudig en snel jouw aanvraag in om direct een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen voor jouw zakelijke lening.

1
2

Reactie binnen een dag

Binnen één dag ontvang je een reactie op je aanvraag, samen met de offerte die speciaal voor jou is opgesteld. Deze wordt per e-mail verstuurd.

3

Ondertekenen met iDIN

Als je akkoord gaat met onze offerte, kun je deze moeiteloos ondertekenen via jouw bank. Binnen een dag staat het geld op je rekening.

4

Geen bindende looptijd

Als je geen gebruik meer wilt maken van de zakelijke lening, kun je op elk moment zonder extra kosten het volledige bedrag aflossen!

Zakelijke lening aanvragen

Duidelijke kosten

Bij Qeld hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Met onze zakelijke lening betaal je elke maand een vaste prijs die bestaat uit de kosten voor het gebruik van de  lening en een vaste maandelijkse aflossing van het openstaande bedrag. Op deze manier weet je precies wat zakelijk lenen jou zal kosten. De gebruikskosten worden individueel bepaald op basis van het geleende bedrag en de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Wil je weten wat je exacte maandelijkse kosten zullen zijn? Vraag dan nu jouw persoonlijke, vrijblijvende offerte aan en ontdek het.

Vaste maandelijkse prijs
Geen verborgen kosten
Geen bindende looptijd

Veelgestelde vragen:
zakelijke lening

Wat kost een zakelijke lening bij Qeld?

Bij Qeld betaal je iedere maand een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Tel de twee bedragen bij elkaar op en je hebt jouw totaal maandelijks bedrag.

Het bedrag dat je aan maandelijks aan gebruikskosten en aflossing betaalt, wordt berekend o.b.v. het leenbedrag, de leentermijn, de kredietscore van een onderneming en andere factoren. Ben je nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Dien dan eenvoudig een aanvraag in, zodat wij aan de slag kunnen met een gratis offerte voor jouw zakelijke lening! Onze offerte is altijd persoonlijk - en nog belangrijker: altijd vrijblijvend! Jij kiest zelf of je akkoord gaat met ons aanbod of verder zoekt naar passende financiering om jouw ambities waar te maken.

Waarom een vaste prijs voor een zakelijke lening?

Wij geven de voorkeur aan een vaste maandelijkse prijs, omdat je als ondernemer op deze manier precies weet wat er maandelijks wordt afgeschreven. Je hoeft je zodoende nooit druk te maken over ingewikkelde rentetarieven of een plotselinge verhoging van je maandelijkse lasten. Bij Qeld blijft het maandelijkse bedrag de gehele looptijd van jouw zakelijke lening hetzelfde (tenzij je tussentijds een leningsverhoging aanvraagt en extra krediet wilt bijlenen).

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee. Bij Qeld zijn we volledig transparant over onze prijzen en voorwaarden. Je betaalt bij Qeld een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de zakelijke lening en een standaard maandelijkse aflossing. Tel de twee bedragen bij elkaar op: dit zijn de totale maandelijkse kosten.

Wij werken niet met wisselende rente of verborgen kosten, zodat onze Qeld-klanten precies weten waar ze maandelijks aan toe zijn. Wil je de lening eerder aflossen? Dan kan dit tevens zonder extra kosten. Zo betaal je alleen voor de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt! Slim!

Wie kan een zakelijke lening aanvragen?

Alle Nederlandse ondernemers, groot en klein, kunnen bij ons een zakelijke lening aanvragen, inclusief BVs, VoFs en ZZP'ers. De enige harde eisen die wij stellen is dat het bedrijf reeds is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (geldig KvK-nummer) en dat de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit in welke sector het bedrijf actief is, hoelang de onderneming al bestaat of hoeveel werknemers er zijn: Qeld beoordeelt iedere aanvraag individueel o.b.v een geavanceerde kredietbeoordeling.

Wij geven alle ondernemers een kans!

Wat biedt Qeld ondernemers? 

  • Bedrijfsleningen van € 1000 tot € 500.000
  • Aanvragen is geheel vrijblijvend
  • Geen verborgen kosten
  • Geen opstartkosten
  • Flexibele looptijd van 6 tot 18 maanden
  • Op ieder moment af te lossen zonder extra kosten

Wanneer wordt de zakelijke lening overgemaakt?

Bij digitale ondertekening van het contract proberen wij de zakelijke lening nog dezelfde dag over te maken (indien de kredietaanvraag vóór 17:00 uur is goedgekeurd en getekend).

Let op: als de lening wordt overgemaakt, betekent dit niet dat het bedrag automatisch op je rekening staat. We zijn voor de verwerking van betalingen afhankelijk van banken en systemen. Voor de meeste klanten is het geld de volgende werkdag al beschikbaar op de rekening, maar het kan zijn dat uitbetaling iets langer duurt i.v.m. de verwerkingstijd van de klant's bank.

Ontvangen jullie kredietinformatie over mij?

Ja, om uw aanvraag voor een zakelijke lening naar behoeven te kunnen beoordelen, gebruiken wij kredietinformatie verkregen via gerenommeerde kredietbeoordelaars. Dit betreft kredietinformatie over zowel persoonlijke kredietwaardigheid als die van de onderneming van de aanvrager.

Meer vragen? Vind hier de antwoorden over zakelijk financiering via Qeld!

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur en woensdag t/m 20.00 uur