Bedrijfskrediet aanvragen - Uitbetaling dezelfde dag

Altijd een vaste maandelijkse prijs

Geen bindende looptijd

Uitbetaald binnen 24 uur

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.

Zo maakt Qeld bedrijfskrediet aanvragen eenvoudig

Klanttevredenheid  

Onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd mee te denken over de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij helpen je graag om te investeren in jouw toekomst, want als jij het goed doet, doen wij iets goed!

Bedrijfskredieten zonder variabele rente

Qeld maakt een bedrijfskrediet aanvragen simpel en snel. Wij geloven niet in gedoe en houden het liever eenvoudig en overzichtelijk. Daarom werken we niet met renteveranderingen, maar alleen met vaste maandelijkse gebruikskosten en een vaste maandelijkse aflossing. Zo weet je precies wat de lening iedere termijn kost, zonder verrassingen.

Geen bindende looptijd

Onze flexibele bedrijfskredieten hebben een leentermijn van 6 tot 18 maanden, maar geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de kans hebt om de lening volledig boetevrij af te lossen. Zodoende heb jij maximale flexibiliteit en betaal je alleen gedurende de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt.

Bedrijfskrediet dezelfde dag uitbetaald

Ga je akkoord met onze offerte voor een bedrijfskrediet en teken je digitaal voor 17.00 uur? Dan maken wij het geld nog dezelfde dag naar je over! Dit betekent dat je, in de meeste gevallen, al binnen 24 uur het geld op je zakelijke bankrekening hebt staan. Zo kan jij dankzij Qeld snel investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Over Qeld

Onze geschiedenis

Qeld werd in 2015 opgericht door ondernemers voor ondernemers en is volgens de Financial Times een van de snelst groeiende fintech-bedrijven van Europa. Qeld heeft vanaf het begin winstgevende groei laten zien en is marktleider in Scandinavië met de meest tevreden klanten in Nederland, volgens Trustpilot.

Met vestigingen in Nederland, België, Zweden, Finland, Denemarken, Noorwegen, Duitsland en Brazilië heeft Qeld honderdduizenden leningen verstrekt aan kleine bedrijven. Dankzij een volledig geautomatiseerd en eigen kredietscoresysteem kan Qeld bedrijfseigenaren snel en concurrerend de ondersteuning bieden die ze nodig hebben om te groeien. In onze andere markten heten we Qred.

Man som håller i ett stort Qred VISA

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur en woensdag t/m 20.00 uur
Telefoonnummer
020 - 808 60 84

Geschatte wachttijd
Minder dan 1 minuut
E-mail
support@qeld.nl

Geschatte responstijd
Minder dan 24 uur
Chat
Chat met ons

Geschatte responstijd
Minder dan 2 minuten