Qred zet ambitieuze koers door en lanceert kredietverlening in België

Author

Samantha Bos
Marketing Manager
samantha.bos@qred.com

Stockholm, 8 october 2020 - Qred, de Zweedse Fintech-expert en oprichter van Qeld, gaat wederom een nieuwe markt veroveren! Na de succesvolle lancering van Qeld op de Nederlandse markt is nu de Belgische markt aan de beurt. Dit betekent dat Qred vanaf nu bedrijfskrediet verleent in 6 markten: België, Nederland, Denemarken, Zweden, Finland en Brazilië. 

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu onze diensten uitbreiden naar België, een zeer interessante markt voor ons segment. Er is een sterke vraag van Belgische ondernemers naar flexibele financiering, maar de huidige opties in Belgie zijn zeer beperkt”, zegt Emil Sunvisson, CEO van Qred.

Qred is in 2015 opgericht in Zweden en heeft zich snel ontwikkeld tot marktleider in Fintech-kredietverstrekking. Qred helpt ondernemers de juiste financiering te vinden om te groeien. Qred is gestaag gegroeid en heeft tot nu toe ieder jaar zijn diensten op een nieuwe markt weten te introduceren. Met de lancering van Qred België maakt het bedrijf de weg vrij voor een veel agressiever uitbreidingsplan voor 2021. De afgelopen jaren heeft Qred een platform gecreëerd en ontwikkeld dat snel en schaalbaar kan worden uitgerold op de Europese markt, waar de vraag naar flexibel bedrijfskrediet extreem hoog is.

“Terwijl we aan de lancering in België werkten, zijn we tegelijkertijd druk bezig geweest met de ontwikkeling van een proces waarmee we in een hoger tempo naar meer markten kunnen uitbreiden. We hebben veel voorbereiding getroffen voor andere Europese markten in 2021, dus het wordt een zeer spannende en ambitieuze fase voor Qred”, concludeert Emil Sunvisson.