Qred ontvangt Visa Principal-lidmaatschap voor zakelijke creditcard

Author

Samantha Bos
Marketing Manager
samantha.bos@qred.com
Qred, MKB-kredietverstrekker en het Zweedse moederbedrijf van Qeld, is een belangrijk lid van Visa geworden en voegt zich bij een korte lijst van fintechs die hun eigen creditcards mogen uitgeven. Met het Visa Principal-lidmaatschap kan Qred nog meer ondernemers dan voorheen stimuleren met financiering, middels de uitgave van de eerste creditcard op de Europese markt die speciaal is ontworpen voor kleine ondernemers.

Stockholm, 10 augustus 2021 - Qred, het Scandinavische moederbedrijf van Qeld en marktleider op het gebied van MKB-financiering, heeft zijn Visa Principal-lidmaatschap veiliggesteld. Dankzij de nieuwe PIS-licentie kan Qred het huidige productaanbod versterken en uitbreiden, want deze geeft Qred de optie om zakelijke creditcards in de gehele Europese Unie te verstrekken. 

“Sinds we in 2015 met Qred begonnen, hebben we al meer dan 25.000 ondernemers gestimuleerd met flexibele financiering. Ons doel is om onszelf en ons bedrijf voortdurend te blijven ontwikkelen en versterken, zodat we nog meer ondernemers kunnen helpen. Door het hoofdlidmaatschap van Visa zal de productportfolio van Qred worden uitgebreid om aan de dagelijkse behoeften van onze klanten te voldoen”, zegt Emil Sunvisson, CEO bij Qred.

De Qred Credit Card wordt, zoals eerder aangekondigd, later dit jaar gelanceerd in Zweden en Finland. Met plannen om de creditkaart spoedig op alle actieve marketen van Qred, waaronder Qeld in Nederland beschikbaar te stellen voor ondernemers. De gebruiksvriendelijkheid van de kaart wordt versterkt door de Qred-app, die ondernemers in staat stelt om uitgaven te volgen en controleren. De app omvat alles van ontvangstbeheer en bestedingslimieten tot beheer van virtuele kaarten en pincodecontrole. 

Een update over de toekomstige lancering van de Qred Credit Card (Qeld creditcard) op de Nederlandse markt volgt in 2023. Dat betekent dat Qeld jou in de toekomst nog beter kan helpen met jouw financiële behoeften!

Meer info over de Qred Card? Klik hier.