Qred is de nieuwste bank van Europa

Author

Johannes Stevense
Marketing Manager
johannes.stevense@qred.com
Qred (“Qeld”), het snelst groeiende fintech-bedrijf van Zweden, activeert vandaag zijn bankvergunning en wordt Europa’s nieuwste bank voor kleine bedrijven.

Stockholm, 2 oktober – Qred, volgens de Financial Times het snelst groeiende fintech-bedrijf van Zweden, is verheugd te kunnen aankondigen dat de bankvergunning die het bedrijf in mei heeft verworven nu is geactiveerd en dat het bedrijf officieel een bank is. 

Qred kan nu spaarrekeningen aanbieden aan particuliere consumenten tegen scherpe tarieven, waardoor het bedrijf nog betere voorwaarden kan gaan bieden aan haar klanten. Het bedrijf zal ook zijn dienstenaanbod kunnen uitbreiden en zijn klanten nog uitgebreidere financiële oplossingen kunnen bieden. Deze licentie erkent de toewijding van het bedrijf aan het aanbieden van toegankelijke en op maat gemaakte financiële producten aan kleine bedrijven.

Het worden van Europa's nieuwste bank voor kleine bedrijven is een belangrijke prestatie voor Qred. Het toont onze toewijding om ons klantensegment te voorzien van de financiële instrumenten die zij nodig hebben om te slagen. Deze mijlpaal zal ons in staat stellen ons productaanbod te verbeteren en onze klanten een gelijkmatiger aanbod te bieden van financiële steun. Ik kijk ernaar uit om de kleine bedrijven in Europa te laten zien hoe een bank eruit zou moeten zien." zegt Emil Sunvisson, CEO van Qred.

Over Qred

Qred, opgericht in 2015 door ondernemers voor ondernemers, is Europa’s nieuwste bank voor kleine bedrijven. Het fintech-bedrijf wordt vier jaar op rij door de Financial Times erkend als een van de snelstgroeiende bedrijven van Europa en is marktleider in de Scandinavische regio. Met vestigingen in Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Brazilië, België en Noorwegen heeft Qred tienduizenden bedrijven geholpen. Met het volledig geautomatiseerde, eigen kredietscoresysteem kan Qred bedrijfseigenaren snel en concurrerend de kracht bieden die ze nodig hebben om te groeien.