Qeld en Credion bundelen krachten in zakelijk partnerschap

Author

Samantha Bos
Marketing Manager
samantha.bos@qred.com

Qeld, Fintech-kredietverstrekker, bundelt de krachten met financieel adviseur en kredietbemiddelaar Credion in een nieuw zakelijk partnerschap voor mkb-financiering. Qeld gaat deel uitmaken van Credion’s kredietadvies, gericht op het ondersteunen van ondernemers en deze te voorzien van de juiste tools en financiering om hun bedrijf te helpen groeien.

Stockholm, 1 maart 2021 - Qeld en kredietbemiddelaar Credion bundelen de krachten in een gloednieuw zakelijk partnerschap. De doelstelling? Nederlandse ondernemers ondersteunen en stimuleren met flexibele bedrijfsfinanciering. De financiële adviesdienst van Credion is uitgebreid met Qeld's flexibele zakelijke leningen, aangevuld door praktische zakelijke tools ontwikkeld voor mkb’ers. 

“De samenwerking met Qeld is de perfecte keuze om ons aanbod uit te breiden en de bedrijfsactiviteiten van onze klanten verder te ondersteunen. Momenteel worden veel bedrijfstakken op de proef gesteld, waarbij onze financiële diensten uitkomst kunnen bieden. De visies van Qeld en Credion, om ondernemers van flexibele financiering te voorzien, sluiten naadloos op elkaar aan'', zegt Carlo van der Weg, oprichter en directeur van Credion Associatie.

De onvoorziene gebeurtenissen en omstandigheden van het afgelopen jaar hebben hun tol geëist op diverse bedrijfstakken, waardoor veel ondernemers noodgedwongen hun focus hebben verschoven naar thuisbezorging, online detailhandel en on-demand diensten. Qeld en Credion zullen samen deze veranderingen blijven ondersteunen door ondernemers de juiste tools en passende financiering aan te bieden.

Kelvin Seppenwoolde, Partnership Manager bij Qeld: “We zijn erg blij om de maand februari te starten met dit nieuw zakelijke partnerschap tussen Credion en Qeld: een ideale match. Beide partijen bieden waardevolle ondersteuning aan ondernemers, groot en klein, inclusief bedrijven die financieel getroffen zijn door de effecten van de huidige pandemie.”

Over Qeld

Qeld is in 2015 opgericht door ondernemers, voor ondernemers. We zijn momenteel een van Europa's snelstgroeiende fintech-bedrijven en marktleider in de Scandinavische regio. Met vestigingen in Zweden, Finland, Denemarken, Nederland, Brazilië en België heeft Qeld reeds meer dan 30.000 bedrijven geholpen en 5.000 nieuwe banen gecreëerd. Ons volledig geautomatiseerde, gepatenteerde kredietsysteem stelt ons in staat om ondernemers snel en betrouwbaar de (financiële) kracht te geven die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien.

Ga voor meer informatie naar: Over Qeld