Wij willen u informeren dat wij momenteel technische problemen ondervinden met onze telefoonlijnen. Dit kan resulteren in verminderde bereikbaarheid of onderbrekingen tijdens gesprekken. Ons team werkt hard aan een oplossing en wij verwachten het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en danken u voor uw begrip en geduld.

Let op: Qeld is op vrijdag 29 maart en 1 april gesloten vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Je kunt je aanvraag voor een zakelijke lening alsnog indienen, we helpen je na 1 april graag verder. Voor vragen kun je mailen naar support@qeld.nl. We komen zo snel mogelijk bij je terug! Vrolijk Pasen!

Onze website is vanavond van 23:00 tot 02:00 offline voor gepland onderhoud. We staan klaar om je weer van dienst te zijn zodra het is afgerond.
Voor contact met ons team kun je mailen naar support@qeld.nl. Excuses voor het ongemak!

Zakelijke lening MKB Masters Podcast: extra voordeel

Speciaal voor luisteraars van de MKB Masters Podcast:

de eerste maand volledig gratis zakelijke lenen.

Vraag vandaag jouw zakelijke lening aan bij Qeld, ontvang het geld binnen 24 uur en begin pas vanaf de tweede maand met het betalen van jouw maandelijkse kosten en aflossing! Op die manier heb jij extra financiële ruimte om te investeren in jouw bedrijf.

Zo doe je dat:

 1. Vul het formulier in aan de rechterkant van het scherm voor een gratis en 100% vrijblijvende offerte
 2. Wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken
 3. Onderteken jouw persoonlijke offerte digitaal
 4. Ontvang jouw bedrijfslening dezelfde werkdag
 5. Laat jouw bedrijf groeien!

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.

Ontdek Onze Expert Blogs en Artikelen

Bij Qeld begrijpen we de uitdagingen van ondernemers. Daarom bieden we een schat aan waardevolle informatie via onze blogs en artikelen. Of je nu op zoek bent naar tips voor bedrijfsfinanciering, strategieën om je bedrijf te laten groeien, of het laatste nieuws uit de sector, onze experts hebben het voor je. Blijf geïnformeerd en geïnspireerd met onze diepgaande inzichten en praktische adviezen.

Geen bindende looptijd
Geen opstartkosten
Uitbetaald binnen 24 uur

Hoe kun je een bedrijfsfinanciering gebruiken?

Bedrijfsfinancieringen kun je inzetten voor alle bedrijfsdoeleinden: van nieuw personeel tot het investeren in marketing.

Nieuw personeel

Nieuwe voorraad of gereedschap

Overbrugging

Bedrijfsfinanciering tot € 500.000

De bedrijfsfinancieringen van Qeld zijn speciaal gemaakt voor het mkb. Wij verstrekken bedrijfsfinanciering van
€1000 tot € 500.000 - perfect om jouw bedrijf te laten groeien!

Qeld hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.
Dankzij Qeld konden we onze bedrijfsauto leasen en salarissen uitbetalen.
Qeld stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een bedrijfsfinanciering.

Zo gemakkelijk is het

Bedrijfsfinanciering aanvragen binnen 1 minuut

Een aanvraag indienen is snel en gemakkelijk. Vul hem in en ontvang een gratis en 100% vrijblijvende offerte voor jouw bedrijfsfinanciering.

1
2

Snelle reactie

We reageren binnen een uur op jouw aanvraag. Je ontvangt jouw persoonlijke offerte via e-mail.

3

Onderteken met iDIN

Als je akkoord gaat met onze offerte, kun je deze gemakkelijk ondertekenen via jouw bank. We betalen jou dezelfde dag nog uit.

4

Aflossen wanneer je wilt

Als je de lening niet meer nodig hebt, kun je deze op ieder moment geheel aflossen zonder extra kosten!

Bedrijfsfinanciering aanvragen

Transparante kosten

Bij Qeld betaal je iedere maand een vaste maandelijkse prijs voor de bedrijfsfinanciering, plus een vaste maandelijkse aflossing. Zo weet jij precies wat de financering kost. De gebruikskosten worden individueel vastgesteld aan de hand van het leenbedrag en de kredietwaardigheid van jouw bedrijf. Bovendien zijn er geen verborgen kosten of opstartkosten! Ben jij benieuwd naar jouw leenmogelijkheden? Jouw persoonlijke, vrijblijvende offerte ontvang je hier.

Supersnel geregeld
Geen opstartkosten
Aflossen wanneer je wilt

Veelgestelde vragen:
zakelijke lening

Wat kost een zakelijke lening bij Qeld?

Bij Qeld betaal je iedere maand een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Tel de twee bedragen bij elkaar op en je hebt jouw totaal maandelijks bedrag.

Het bedrag dat je aan maandelijks aan gebruikskosten en aflossing betaalt, wordt berekend o.b.v. het leenbedrag, de leentermijn, de kredietscore van een onderneming en andere factoren. Ben je nieuwsgierig naar wat we jou kunnen bieden? Dien dan eenvoudig een aanvraag in, zodat wij aan de slag kunnen met een gratis offerte voor jouw zakelijke lening! Onze offerte is altijd persoonlijk - en nog belangrijker: altijd vrijblijvend! Jij kiest zelf of je akkoord gaat met ons aanbod of verder zoekt naar passende financiering om jouw ambities waar te maken.

Waarom een vaste prijs voor een zakelijke lening?

Wij geven de voorkeur aan een vaste maandelijkse prijs, omdat je als ondernemer op deze manier precies weet wat er maandelijks wordt afgeschreven. Je hoeft je zodoende nooit druk te maken over ingewikkelde rentetarieven of een plotselinge verhoging van je maandelijkse lasten. Bij Qeld blijft het maandelijkse bedrag de gehele looptijd van jouw zakelijke lening hetzelfde (tenzij je tussentijds een leningsverhoging aanvraagt en extra krediet wilt bijlenen).

Zijn er nog verborgen kosten?

Nee. Bij Qeld zijn we volledig transparant over onze prijzen en voorwaarden. Je betaalt bij Qeld een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de zakelijke lening en een standaard maandelijkse aflossing. Tel de twee bedragen bij elkaar op: dit zijn de totale maandelijkse kosten.

Wij werken niet met wisselende rente of verborgen kosten, zodat onze Qeld-klanten precies weten waar ze maandelijks aan toe zijn. Wil je de lening eerder aflossen? Dan kan dit tevens zonder extra kosten. Zo betaal je alleen voor de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt! Slim!

Wie kan een zakelijke lening aanvragen?

Alle Nederlandse ondernemers, groot en klein, kunnen bij ons een zakelijke lening aanvragen, inclusief BVs, VoFs en ZZP'ers. De enige harde eisen die wij stellen is dat het bedrijf reeds is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (geldig KvK-nummer) en dat de leiding van het bedrijf in Nederland woonachtig is. Het maakt niet uit in welke sector het bedrijf actief is, hoelang de onderneming al bestaat of hoeveel werknemers er zijn: Qeld beoordeelt iedere aanvraag individueel o.b.v een geavanceerde kredietbeoordeling.

Wij geven alle ondernemers een kans!

Wat biedt Qeld ondernemers? 

 • Bedrijfsleningen van € 1000 tot € 500.000
 • Aanvragen is geheel vrijblijvend
 • Geen verborgen kosten
 • Geen opstartkosten
 • Flexibele looptijd van 6 tot 18 maanden
 • Op ieder moment af te lossen zonder extra kosten

Wanneer wordt de zakelijke lening overgemaakt?

Bij digitale ondertekening van het contract proberen wij de zakelijke lening nog dezelfde dag over te maken (indien de kredietaanvraag vóór 17:00 uur is goedgekeurd en getekend).

Let op: als de lening wordt overgemaakt, betekent dit niet dat het bedrag automatisch op je rekening staat. We zijn voor de verwerking van betalingen afhankelijk van banken en systemen. Voor de meeste klanten is het geld de volgende werkdag al beschikbaar op de rekening, maar het kan zijn dat uitbetaling iets langer duurt i.v.m. de verwerkingstijd van de klant's bank.

Ontvangen jullie kredietinformatie over mij?

Ja, om uw aanvraag voor een zakelijke lening naar behoeven te kunnen beoordelen, gebruiken wij kredietinformatie verkregen via gerenommeerde kredietbeoordelaars. Dit betreft kredietinformatie over zowel persoonlijke kredietwaardigheid als die van de onderneming van de aanvrager.

Meer vragen? Vind hier de antwoorden over zakelijk financiering via Qeld!

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur en woensdag t/m 20.00 uur