Zakelijke lening zzp: 3 handige tips om financiering te vinden

28/12/2022
4
minuten

Johannes Stevense

Marketing Manager
Qeld

Als zzp'er weet je als geen ander hoe belangrijk het is om financiële middelen te hebben om je bedrijf te laten groeien. Maar wat als je net even dat extra duwtje nodig hebt om je doelen te bereiken? Een zakelijke lening kan in deze situatie de oplossing zijn! Maar hoe pak je het aan om de juiste financiering te vinden als zzp'er? Wij geven je drie handige tips:

Hoe vind je de juiste financiering als zzp'er?

1. Ga op zoek naar leningen specifiek voor zzp'ers

Er zijn steeds meer kredietverstrekkers die zich richten op het financieren van zzp'ers. Zoek naar leningen die specifiek gericht zijn op zzp'ers en lees de voorwaarden goed door. Bedenk ook van te voren welk leenbedrag je zou wensen en hoe lang je gebruik zou willen maken van de lening. Zo kun je zien of de lening aansluit bij jouw specifieke situatie en behoeften.

2. Maak een duidelijk financieel plan

Voordat je een lening aanvraagt, is het verstandig om een duidelijk financieel plan te maken. Zo kun je aantonen hoe je de lening gaat gebruiken en hoe je deze terug gaat betalen. Een financieel plan geeft kredietverstrekkers ook vertrouwen in jouw bedrijf en vergroot de kans op een goedkeuring van de lening.

3. Zoek hulp van een financieel adviseur

Soms kan het lastig zijn om het financiële plaatje helemaal helder te krijgen. In dat geval kan het verstandig zijn om hulp te zoeken van een financieel adviseur. Hij of zijn kan je helpen met het maken van een financieel plan en het zoeken naar de juiste financiering voor jouw bedrijf. Zo kun je samen de financiële puzzel oplossen en jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen!

Een zakelijke lening kan dus een uitkomst bieden als je financiering zoekt voor jouw bedrijf als zzp'er. Door te zoeken naar leningen specifiek voor zzp'ers, een duidelijk financieel plan te maken en hulp te zoeken van een financieel adviseur, vergroot je de kans op een goedkeuring van de lening en kun je je bedrijf laten bloeien.

Qeld helpt alle zzp’ers

Bij Qeld begrijpen we dat een zakelijke lening ontvangen van de traditionele banken lastig is als zzp’er. Juist daarom hebben wij een snelle en flexibele oplossing om zzp’ers te voorzien van een financiering op maat. Een zakelijke lening van Qeld kan gebruikt worden voor alle zakelijke doeleinden, zoals het huren van nieuw personeel, het investeren in marketing voor jouw bedrijf of voor het aanschaffen van nieuw gereedschap.

Snel, duidelijk en kosteloos

Wij houden niet van gedoe of getreuzel, daarom duurt het indienen van een aanvraag voor een bedrijfslening bij Qeld slechts 1 minuut. Bovendien zijn er geen opstartkosten of bindende looptijd; je kunt dus aflossen wanneer je maar wilt.

Ben jij een zzp’er en ben je op zoek naar een financiering die bij jou past? Dien dan nu jouw aanvraag in via onze homepagina en ontvang een gratis en geheel vrijblijvende offerte.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl