Hoe krijg ik een zakelijke lening zonder jaarcijfers of BKR?

4/3/2023
5
minuten

Johannes Stevense

Marketing Manager
Qeld

Heb je als kleine ondernemer een fantastisch idee om je bedrijf te laten groeien, maar heb je geen jaarcijfers om een zakelijke lening aan te vragen? Bij Qeld is dat geen probleem! Of je nou een groot of een klein bedrijf hebt, wij leggen uit hoe je gemakkelijk een bedrijfslening kunt krijgen voor jouw onderneming, ook zonder jaarcijfers.

Waar kan ik de zakelijke lening zonder jaarcijfers voor gebruiken?

Niet alleen geeft een zakelijke lening je de mogelijkheid om te investeren in nieuwe projecten en innovaties, het kan ook zorgen voor een constante cashflow en het versterken van je bedrijfsresultaten. Bovendien kan het afsluiten van een zakelijke lening helpen bij het opbouwen van een positieve kredietgeschiedenis, waardoor je in de toekomst wellicht betere voorwaarden en lagere rentetarieven kunt krijgen. Laat je ondernemersgeest dus niet beperken door een gebrek aan financiële middelen. Met een zakelijke lening is de toekomst van je bedrijf in goede handen!

Kan ik een zakelijke lening aanvragen zonder jaarcijfers?

Bij Qeld krijgen we regelmatig vragen van ondernemers die een zakelijke lening willen aanvragen, maar geen jaarcijfers hebben. Gelukkig kun je bij ons snel en simpel een aanvraag voor een zakelijke lening doen, zelfs als je geen jaarcijfers hebt!

Hoe wordt een aanvraag zonder jaarcijfers beoordeeld?

Tijdens onze kredietbeoordeling kijken we naar de actuele financiële informatie van jouw bedrijf. We kijken onder andere naar het gewenste leenbedrag, de omzet en de kredietwaardigheid van de onderneming. Wil jij dat jouw aanvraag sneller wordt verwerkt? Dan raden we je aan om jouw bankafschriften van de afgelopen 3 maanden op te sturen. Zo hebben wij een beter beeld van jouw onderneming en kun jij al binnen 24 uur het geld op je rekening ontvangen.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfslening van Qeld?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om als ondernemer een financiering te krijgen. Daarom zorgen wij voor een gepersonaliseerde oplossing voor jouw bedrijf. Een zakelijke lening van Qeld is snel, flexibel en makkelijk. 

  • Het aanvragen van een lening zonder jaarcijfers duurt slechts 1 minuut.
  • Een offerte aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend.
  • Zakelijke leningen tussen €1.000 en €200.000
  • Er zijn geen opstartkosten, geen verborgen kosten en geen bindende looptijd - je kunt jouw lening dus aflossen wanneer je wilt!
  • Geld binnen 24 uur - we betalen je dezelfde dag nog uit.

Benieuwd naar jouw leenmogelijkheden? Klik hier en ontdek het vandaag nog.

Zakelijke lening zonder BKR

Bij Qeld kijken we naar eventuele BKR-registraties van ondernemers. Waarom? Allereerst is het belangrijk om te begrijpen waarom kredietverstrekkers naar BKR-registraties kijken. Een BKR-toetsing geeft een inzicht in de financiële situatie van de onderneming en de kredietwaardigheid van de ondernemer. Op basis van deze informatie kunnen kredietverstrekkers bepalen of het risico van het verstrekken van een lening aanvaardbaar is. 

Kan ik een zakelijke lening krijgen met BKR-registratie?

Een BKR-registratie hoeft niet altijd negatief te zijn. Wanneer iemand eerdere leningen of kredieten heeft voldaan, is dit ook zichtbaar voor andere kredietverstrekkers en wordt dit dus gezien als een positieve registratie.

Zelf als je een negatieve BKR-registratie hebt, betekent dit niet per definitie dat je geen lening kunt krijgen. Zowel het type registratie en de datum van de registratie worden meegenomen in de toetsing. 

Om jouw kansen te vergroten is het belangrijk om op andere manieren je kredietwaardigheid aan te tonen. Dit kan bijvoorbeeld door aan te tonen dat je een stabiele omzet hebt. Als je kunt aantonen dat je een stabiele omzet hebt, kan dit je kansen op het verkrijgen van een lening vergroten. Het delen van je bankafschriften kan hierbij zeker bij helpen.

Verder kun je BKR-registraties van een einddatum laten voorzien door openstaande schulden af te betalen. Hierdoor zal er meer kredietruimte ontstaan voor andere kredietverstrekkers.

Qeld staat voor jou klaar

Heb jij vragen over zakelijk lenen of wil je weten hoeveel jij kunt lenen? Dien dan een vrijblijvende aanvraag in via www.qeld.com/.
Je kunt ook bellen naar 020 - 808 60 84 of mailen naar support@qeld.nl. Ons team staat je graag te woord!

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl