Ontvang nu een zakelijke lening voor jouw operational lease

Lening voor operational lease

Aanvragen is gratis en 100% vrijblijvend
Geen opstartkosten - geen bindende looptijd
De lening wordt dezelfde dag overgemaakt!
Ik wil een gratis offerte!

Een zakelijke lening op maat voor operational lease

Wil jij de lease van een zakelijke auto financieren? Of wil jij de btw van de lease voorfinancieren? Qeld helpt jou op weg met een snelle zakelijke lening! Het aanvragen van een zakelijke lening bij Qeld is simpel, duidelijk en duurt slechts één minuut. Onderteken ons aanbod digitaal en we maken het dezelfde werkdag over.


✓ Altijd een vaste maandelijkse prijs
✓ Duidelijk, snel en probleemloos
✓ Flexibele looptijd


Hoe krijg ik een zakelijke lening?

  1. Selecteer jouw gewenste leenbedrag
  2. Vul je gegevens in
  3. Accepteer de voorwaarden en klik op 'Versturen'

Wanneer we jouw aanvraag ontvangen gaat ons team er direct mee aan de slag. We komen spoedig bij je terug met jouw mogelijkheden voor een zakelijke lening.

Hoeveel kost een zakelijke lening van Qeld?

Bij Qeld werken we niet met standaardtarieven, want geen onderneming is hetzelfde. Daarom doen we je altijd een persoonlijk aanbod. Dit aanbod is een vaste maandelijkse prijs die bestaat uit twee delen: gebruikskosten en aflossing. Zo weet je vooraf precies wat de lening je iedere maand kost.

Wie kan een aanvraag indienen?

Alle ondernemers, groot en klein, kunnen een bedrijfslening bij Qeld aanvragen. De enige voorwaarden die wij stellen is dat de onderneming reeds is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en dat de eigenaar in Nederland woonachtig is. Lening voor operational lease? Ontdek nu hoeveel jij kunt lenen en dien jouw aanvraag in!

Waar kan ik de lening voor gebruiken?

Je kunt onze zakelijke lening gebruiken voor alle bedrijfsdoeleinden! Van werkkapitaal en voorraad tot nieuwe apparatuur, bedrijfswagens, machines en meer. Wij steunen alle investeringen in jouw toekomst. Ontvang een bedrijfslening van € 1000 tot € 200.000. Geen opstartkosten of vaste looptijd.

Ik wil een gratis offerte!

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
08.00 - 17.00 uur (ma t/m vrij)