NL

Snel zakelijk krediet via Modint Credit

Eenvoudig en flexibel zakelijk krediet voor MKB-ondernemers die verwachten tijdelijk krap te zitten in de komende maanden.

Geen bindende looptijd
Geen opstartkosten
Dezelfde werkdag uitbetaald
Het aanvragen van een offerte bij Qeld is altijd geheel vrijblijvend.

Binnen 24 uur het geld op je bankrekening

Heb jij snel financiering nodig om te investeren in de toekomst van jouw bedrijf? Wij maken het geld van de lening nog dezelfde werkdag naar je over!

Ontvang een gratis, vrijblijvende offerte

Het aanvragen van een offerte voor een zakelijke lening bij Qeld is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Zo kun jij, zonder verplichting, direct ontdekken hoeveel je zakelijk kunt lenen.

Geen bindende looptijd, maximale flexibiliteit

Onze zakelijke leningen hebben geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de lening volledig kunt aflossen, zonder een boete of rentecompensatie!

Wij hebben de meest tevreden klanten!

  Qeld hielp me tijdens een moeilijke periode mijn hoofd boven water te houden.

Robert
Café-eigenaar

Dankzij Qeld konden we onze bedrijfswagen leasen en salarissen uitbetalen. 

Joakim & Erik
Aannemers

Qeld stuurde me dezelfde dag een aantrekkelijk aanbod voor een zakelijke lening! 

Kenny
Restaurant-eigenaar

Waarom een zakelijke lening van Qeld?

Klanttevredenheid

Onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd mee te denken over de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij helpen je graag om te investeren in jouw toekomst, want als jij het goed doet, doen wij iets goed!

Eenvoudig en inzichtelijk

Qeld maakt zakelijk lenen simpel. Wij geloven niet in gedoe en houden het liever eenvoudig en overzichtelijk. Daarom werken we niet met renteveranderingen, maar alleen met vaste maandelijkse gebruikskosten en een vaste maandelijkse aflossing. Zo weet je precies wat de lening iedere termijn kost, zonder verrassingen. Fijn!

Geen bindende looptijd

Onze flexibele zakelijke leningen hebben een leentermijn van 6 tot 18 maanden, maar geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de kans hebt om de lening volledig boetevrij af te lossen. Zodoende heb jij maximale flexibiliteit en betaal je alleen gedurende de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt.

Dezelfde dag uitbetaald

Ga je akkoord met onze offerte voor een zakelijke lening en teken je digitaal voor 17.00 uur? Dan maken wij het geld nog dezelfde dag naar je over! Dit betekent dat je, in de meeste gevallen, al binnen 24 uur het geld op je zakelijke bankrekening hebt staan. Zo kan jij dankzij Qeld snel investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen

Wat is de kostenstructuur van de lening?

Bij Qeld betaal je iedere maand een vaste maandelijkse prijs voor het gebruikmaken van de lening (gebruikskosten), plus een vaste maandelijkse aflossing op het openstaande leenbedrag (amortisatie). Tel de twee bedragen bij elkaar op en je hebt jouw maandelijkse totaalbedrag. Zo weet jij precies wat er iedere maand wordt afgeschreven: slim!

Hoeveel gaat de Qeld-lening mij kosten?

Het bedrag dat je aan maandelijks aan gebruikskosten en aflossing betaalt, wordt berekend o.b.v. het leenbedrag, de leentermijn, de kredietscore van een onderneming en andere factoren. Iedere ondernemer ontvangt van ons een gepersonaliseerd aanbod, berekend op de kredietbeoordeling van het bedrijf.

Is de offerte echt 100% vrijblijvend?

Uiteraard! Zodra we je aanvraag ontvangen, neemt ons team deze direct in behandeling en komt spoedig met een reactie over de leenmogelijkheden. De gratis offerte die je van ons ontvangt is altijd 100% vrijblijvend.

Word ik automatisch goedgekeurd?

Nee, helaas kunnen we niet iedere aanvraag voor lening automatisch goedkeuren, bijvoorbeeld omdat het leenbedrag niet in verhouding staat tot de omzet van een bedrijf. Pas als we een aanvraag hebben ontvangen, kunnen we toetsen hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen.

Vragen?

Qeld steunt alle leendoelen! Heb je nog vragen over zakelijk lenen via Qeld? Neem dan contact op met ons vriendelijke team van experts! Wij staan voor je klaar via:
maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur en woensdag t/m 20.00 uur