Zo sla jij als ondernemer je slag op Cyber Monday

25/11/2021
4
minuten

Samantha Bos

Marketing Manager
Qeld

Cyber Monday, ook bekend als Cyber-maandag in Nederland, is een dag waar veel retailers hoge kortingen geven op elektronica en andere producten. Het online koopjesfestijn is een uitgelezen kans om ook zelf als ondernemer te profiteren van extra scherpe aanbiedingen, bijvoorbeeld op nieuwe apparatuur, computers, printers en meer bedrijfsmiddelen. Zo sla jij als ondernemer je slag op Cyber Monday:

Wat is Cyber Monday ook alweer?

Cyber Monday (Cyber-maandag) is de eerste maandag na Thanksgiving en Black Friday: twee fenomenen uit Amerika. Waar de Amerikanen zich op Thanksgiving-donderdag nog vol eten aan kalkoen en cranberrysaus, staan ze de ochtend erna vroeg in de rij om hun favoriete winkels te plunderen voor de jaarlijkse Black Friday-uitverkoop. Ellebogen, veel geduw en op de vuist met elkaar voor een nieuwe laptop: het klinkt misschien overdreven, maar Black Friday kan daadwerkelijk uitmonden in ware chaos…

Gelukkig is er een alternatief om alsnog een goede deal op elektronica te scoren: Cyber Monday. Zoals de naam doet vermoeden vindt deze uitverkoop voornamelijk online plaats, ideaal om vanuit het comfort van je eigen stoel te shoppen.

Waren Black Friday en Cyber Monday een aantal jaar geleden nog voornamelijk Amerikaanse winkeldagen, inmiddels doet ook Nederland mee aan het fenomeen en kun je op Cyber Monday ook vanaf Hollandse bodem fantastische deals scoren.

Upgrade jouw bedrijfsmiddelen op Cyber Monday

Nieuwe bouwmachines en gereedschap, een upgrade van je laptop, een nieuwe koelkast voor je bedrijfskeuken of zelfs een extra scherpe deal op een nieuwe leasewagen: op Cyber Monday kun je aanbiedingen scoren op allerlei bedrijfsmiddelen. Met kortingen die kunnen oplopen tot 80% is Cyber Monday een uitgelezen kans om te investeren in je onderneming.

Door bedrijfsmiddelen met hoge korting aan te schaffen, heb je niet alleen minder werkkapitaal nodig, maar betaalt de investering zich ook sneller terug: slim. 

Wat zijn de beste Cyber Monday-deals voor ondernemers?

Wat de ‘beste deal’ voor jou is, hangt af welke bedrijfsmiddelen je wilt upgraden/aanschaffen. Ben je op zoek naar een nieuwe computer of printer? Dan zijn elektronica-giganten als Mediamarkt jouw beste kans op een goede deal.

Ben je op zoek naar bouwmaterialen en/of gereedschap? Praxis heeft diverse aanbiedingen, zoals 25% korting op een artikel naar keuze. Bol.com heeft ook dit hele weekend en Cyber Monday speciale deals op diverse productcategorieën, zoals tot 30% korting op elektrisch gereedschap en hoge kortingen op slimme thermostaten en radiatorknoppen: ideaal voor als je momenteel overweegt om jouw bedrijfspand energiezuiniger te maken om je energieverbruik te verminderen. Met de stijgende energieprijzen is dit een extra slimme investering die, dankzij de Cyber Monday-deals, nog aantrekkelijker wordt. 

Tip: Lees meer over energiezuinige oplossingen voor jouw bedrijf in ons Qeld-blog: ‘Zo bespaar jij als ondernemer op jouw energierekening’. Klik hier om deze in een nieuw tabblad te openen. 

Overzicht van Cyber Monday-deals voor ondernemers

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Cyber Monday-deals voor ondernemers? Er zijn diverse websites die de beste koopjes op een rij zetten. Dit zijn een aantal sites die je kunt raadplegen om de beste deal voor jouw bedrijf te vinden: 

https://cyber-monday-nederland.nl/ 

https://cybermondaydeals.nu/

https://blackfridaysupersale.nl/cyber-monday/

Financier jouw aankopen met een zakelijke lening

Wil je op Cyber Monday je slag slaan, maar heb je extra werkkapitaal nodig om je aankopen te financieren? Een zakelijke lening van Qeld kan uitkomst bieden! Je kunt onze bedrijfslening voor alle type investeringen gebruiken: van nieuwe apparatuur en machines tot voorraad.

Bij Qeld kun je zakelijk lenen van € 1000 tot € 200.000, waardoor je voor alle investeringen - groot en klein - in aanmerking komt voor een bedrijfslening. Het aanvragen van een offerte voor jouw zakelijke lening is bij Qeld altijd 100% vrijblijvend en gratis: je zit nergens aan vast. Ons team gaat vervolgens aan de slag met een kostenberekening en komt spoedig bij je terug om de leenmogelijkheden te bespreken.

Kunnen we je een aanbod voor een lening doen en ga je akkoord met onze offerte? Dan maken we het geld nog dezelfde werkdag naar je over, zodat jij snel kunt investeren in jouw toekomst. Snel, simpel en zonder gedoe: dat is zakelijk lenen via Qeld!  

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl