Waar kan ik aan denken voordat ik een zakelijke lening aanvraag?

4/3/2020
2
minuten

Christian Billing

Content and Social Media Manager
Qred AB

Voordat u een lening aanvraagt is het belangrijk om bij uzelf na te gaan of dit het beste is voor uw bedrijf. Heeft u werkelijk de lening nodig om uw bedrijfsplannen te realiseren? Waar heeft u de lening dan voor nodig en hoeveel? Wat voor bedrag zou u per maand kunnen terugbetalen? Misschien is er eigenlijk wel iemand in uw omgeving die u financieel zou kunnen helpen zodat u helemaal geen lening hoeft af te sluiten?

Er zijn veel vragen die u zichzelf moet stellen voordat u een lening aangaat. Bij Qeld geloven we in eerlijkheid. Als u open en eerlijk bent over uw bedrijf en waar u de lening voor wilt gaan gebruiken, des te beter we een beoordeling kunnen doen en kunnen bepalen wat voor leenbedrag en looptijd het beste bij u past. Leen niet meer dan nodig en vraag geen lening aan als u denkt moeite te kunnen krijgen met terugbetalen.

Heeft u een lening bij ons en heeft u moeite met terugbetalen? Neem dan contact met ons op! Steek uw hoofd niet in het zand. Het is veel beter om met ons een nieuw betaalplan af te spreken dan voor de lening weg te lopen. We helpen u graag. 

Qeld is positief

Qeld is positief. We houden van kleine bedrijven en de impact die kleine bedrijven heeft op onze economie en samenleving. Vier van de vijf banen worden door u gecreëerd. We zijn zelf ondernemers en begrijpen welke uitdagingen op uw pad kunnen komen. Neem daarom gerust contact met ons op om uw situatie te bespreken! 

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl