Verkopen via bol.com: bereid uw onderneming voor op de feestdagen!

23/10/2020
3
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

In Nederland is bol.com de grootste webwinkel van Nederland. Voor veel ondernemers is het daarom aantrekkelijk om hun producten via deze webwinkel te verkopen. Veel consumenten shoppen via bol.com en daarmee bereiken ondernemers meteen een grote groep mensen. Sterker nog, als ondernemer in de e-commerce is het bijna noodzakelijk om via bol.com te verkopen. Want verkoopt u uw producten niet via bol.com? Dan is de kans groot dat uw concurrent dat wel doet! 

En ook al lijken de feestdagen nog ver weg, toch is het alweer tijd voor ondernemers die verkopen op bol.com om zich voor te gaan bereiden op de feestdagen. Voordat u het weet is het alweer Sinterklaas en Kerst!

3 Tips voor ondernemen via bol.com

Wat kunt u doen om uw onderneming voor te bereiden op de feestdagen? Qeld deelt een aantal handige tips voor ondernemers die gebruikmaken van bol.com als platform.

Maak een inschatting van de verwachte verkooptrend

Internetverkoop stijgt voor en tijdens de feestdagen. Het maken van een inschatting van uw verkopen kan helpen om u voor te bereiden op de feestdagen. Uiteraard kunt u nooit van te voren helemaal vaststellen hoeveel u gaat verkopen, maar u kunt bijvoorbeeld wel naar uw verkoopcijfers van voorgaande jaren bekijken. Bol.com biedt daarbij verschillende (zoek)functies aan aan ondernemers om inzichten te krijgen in hun verkoop. Bekijk dus goed uw verkopersaccount bij bol.com! 

Neem contact op met uw leveranciers 

Ondernemers slaan voor de feestdagen vaak een grotere voorraad dan normaal gesproken in. Er zal namelijk ook meer verkocht worden tijdens deze periode. Communiceer met uw leverancier(s) zodat zij er rekening mee kunnen houden dat u meer zult inkopen. U wilt natuurlijk niet in de knel komen met uw voorraad!

Koop op tijd uw voorraad voor de feestdagen in! 

Het is niet alleen belangrijk om met uw leveranciers te communiceren, maar ook om voldoende voorraad te hebben. Besteed de meeste aandacht aan artikelen waarvan u verwacht dat ze goed zullen verkopen tijdens de feestdagen. Zorg ervoor dat u deze op tijd ingeslagen heeft. Wanneer u niet genoeg voorraad heeft, zult u onnodig omzet missen en dat zou zonde zijn! 

Financiering nodig om voorraad in te slaan?

Bent u zich aan het voorbereiden op de feestdagen? En heeft u financiering nodig om voorraad in te slaan? Dan helpen we u bij Qeld graag verder! Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte voor een zakelijke lening aan en ontdek jouw leenmogelijkheden! We streven ernaar om binnen een uur contact met u op te nemen om de mogelijkheden te bespreken (tijdens werkdagen van 08.00 tot 17.00). Wanneer u voor de lening tekent, maken wij het bedrag dezelfde werkdag nog naar u over.


Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl