Tips voor thuiswerkende klanten!

4/4/2020
4
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

Het ziet er naar uit dat we de komende tijd nog thuis moeten blijven. Voor sommigen van onze klanten betekent dit dat het werk helemaal stil ligt. Voor onze andere klanten betekent het dat ze vanuit huis werken.

Maak thuiswerken aangenamer

Wat kan je doen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken?

Kom uit bed en kleed je aan

Lekker in bed blijven liggen met de pyjama aan klinkt heel fijn, maar voor je rug en nek is het minder goed. Kom dus uit bed en zoek een goede plek in huis waar je voor een paar uur kan zitten zonder je lichaam te bezeren. Zorg ervoor dat je laptop of computer op de juiste hoogte is ingesteld. Wellicht heb je ook nog een videogesprek met een opdrachtgever of collega? Dan is het misschien toch een goed idee om je netjes aan te kleden en niet in je Donald Duck pyjama te zitten…probeer zoveel mogelijk om je normale routine te behouden!

Neem pauzes

Neem tussendoor pauzes. Als je vastloopt in een taak, dan kan het zinvol zijn om gewoon even pauze te nemen en er later weer met een frisse blik naar te kijken. Zet een kop koffie of thee, speel even met je kinderen, of luister wat muziek. Het is namelijk zwaar om de hele tijd binnen te zitten en te werken, dus doe even iets waar je blij van wordt! 

Blijf sociaal

We zitten nu allemaal thuis en dan is het makkelijk om het contact te verliezen met onze collega’s of klanten. Dus bel af en toe even een collega of klant om het leven en de situatie te bespreken. Door elkaar te steunen en bij te praten kunnen we deze moeilijke tijd doorstaan.

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl