Qeld verhoogt limiet zakelijke leningen naar € 200.000

4/2/2022
3
minuten

Samantha Bos

Marketing Manager
Qeld

Qeld heeft de limiet voor zakelijke leningen verhoogt van € 100.000 naar € 200.000. De keuze om de leenlimiet te verdubbelen komt voort uit een toenemende vraag naar aanvullend krediet vanuit Nederlandse ondernemers, gecombineerd met de ambitie van Qeld om iedere ondernemer een kans op passende financiering te bieden. 

‍Qeld: “Met deze aanvullende leenruimte worden ook ‘kapitaalzware’ investeringen, zoals bedrijfsuitbreiding en kostbare bedrijfsapparatuur, haalbaar voor kleinere ondernemers met grote ambities. Als je kijkt naar het Onderzoek non-bancaire financiering 2021, recent gepubliceerd door Stichting MKB Financiering, zie je zowel een toename in het uitgeleende bedrag via Direct Lending, als in het aantal verstrekkingen. Echter, opmerkelijk in deze cijfers is dat het totale uitgeleende bedrag bijna verdubbelt (groei van 97%), terwijl het aantal verstrekkingen ‘slechts’ met 50% stijgt. Hieruit is dus direct af te leiden dat de vraag naar hogere kredieten aanzienlijk toeneemt.” ‍

Qeld: “Wij zagen in 2021 toenemende vraag naar hogere leningen, bijvoorbeeld om de bedrijfsactiviteiten uit te breiden of juist een andere richting op te gaan, zoals een restaurant dat investeert in bedrijfswagens om ook zelf te kunnen gaan bezorgen. Precies daarom hebben we gekozen om de limiet van onze leningen op te hogen naar maximaal € 200.000. Dit helpt niet alleen een lokale ondernemer om te investeren in de eigen toekomst, maar meer toegang tot non-bancaire financiering stimuleert ook het Nederlandse ondernemersklimaat en economische groei.”

‍Voor ondernemers betekent de nieuwe leenlimiet van kredietverstrekker Qeld dat er nu leningen aangevraagd kunnen worden tot € 200.000, met dezelfde voordelen als altijd: geen opstartkosten, geen bindende looptijd en uitbetaling binnen 24 uur.

‍Qeld: “Snelheid en persoonlijke service zijn onze belangrijkste kenmerken en deze blijven het uitgangspunt voor ons team. Bijna geen enkele ondernemer heeft de luxe om wekenlang op geld wachten, helemaal niet als er zich vandaag een enorme kans voordoet. Wij maken het geld van de lening daarom altijd dezelfde werkdag over, mits een ondernemer tekent voor 17.00 uur, zodat het bedrijf snel over de juiste financiering beschikt om te investeren in de toekomst. Wij stimuleren kleine ondernemers om grote ambities waar te maken, daarom zijn we trots dat we nu leningen tot € 200.000 kunnen bieden.”

Voor bestaande klanten

Voor bestaande klanten van Qeld betekent de nieuwe limiet dat er ook meer mogelijk is op het gebied van een leningsverhoging. Heb je bijvoorbeeld een actieve lening van 70.000 euro en wil je nu nogmaals 50.000 euro lenen? Dan kun je daarvoor nu vrijblijvend een aanvraag voor indienen. Heb je interesse in het verhogen van je lening? Je kunt, na drie maandelijkse betalingen op je lopende lening, altijd een aanvraag voor een kostenberekening indienen via Mijn Pagina. Ons team neemt je aanvraag direct in behandeling en komt spoedig bij je terug om de mogelijkheden te bespreken! 


🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl