Ontvang gratis, persoonlijk advies tijdens de KVK Live Adviesdagen

26/10/2021
4
minuten

Samantha Bos

Marketing Manager
Qeld

Wist jij dat je als ondernemer via de Kamer van Koophandel gratis kunt deelnemen aan de KVK Live Adviesdagen? Tijdens deze (online) workshops ontvang je praktische tips van andere ondernemers en krijg je de kans jouw vragen aan experts voor te leggen. Aankomende november staan twee KVK Live Adviesdagen op het programma: ‘Online Ondernemen’ en ‘Grip op de zaak’, voor beide is de gratis inschrijving nu geopend. 

De KVK Live Adviesdagen is een initiatief van de Kamer van Koophandel om bedrijven te helpen met vraagstukken omtrent het ondernemerschap. Deze handige workshops zijn geschikt voor zowel starters, zzp'ers alsmede gevestigde mkb’ers, omdat iedere ondernemer er iets van kan opsteken!

Iedere KVK Live Adviesdag heeft een uitgebreid programma dat aansluit bij het thema, met voldoende ruimte om gedurende de sessies jouw vragen aan experts te stellen. Deelname aan een KVK Live Adviesdag is altijd gratis, waardoor het de ideale manier is om je kosteloos te laten informeren door experts en persoonlijk advies in te winnen voor jouw onderneming.

Gratis KVK Adviesdagen in november 2021

In november kun je tijdens de KVK Live Adviesdagen de volgende workshops (online) bijwonen: 

Maandag 22 november: Grip op de zaak

‘Deze dag is voor ondernemers die weer grip willen krijgen op hun bedrijf. Bijvoorbeeld omdat ze schulden hebben, stress ervaren, een ander verdienmodel overwegen of nadenken over stoppen. Welke mogelijkheden zijn er en wie kan daarbij helpen?’, beschrijft de Kamer van Koophandel dit online event. 

Tijdens deze KVK Live Adviesdag zijn er diverse breakout-sessies, waar je kunt kiezen welke lezing je wilt bijwonen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. ‘Verder ondernemen met financiering, waar kan ik terecht?’, ‘Je verdienmodel vernieuwen’ en ‘Stress en ondernemen in zwaar weer’. 

Dinsdag 23 november: Online ondernemen

‘Deze dag is voor ondernemers die een webshop willen beginnen of een bestaande webshop willen boosten. En voor ondernemers die meer willen weten over online veiligheid, hybride werken en online marketing’, leest de beschrijving van deze online KVK Live Adviesdag. 

Tijdens het programma van deze KVK Live Adviesdag komen diverse aspecten van online ondernemen aan bod, waaronder de vraagstukken: ‘Hoe start je een webshop?’, ‘Hoe val je online op?’ en ‘Hoe overleef je een cyberaanval?’. 

Online de KVK Live Adviesdagen terugkijken

Heb jij als drukbezette ondernemer geen tijd om de sessies van de KVK Live Adviesdagen online bij te wonen? Geen probleem, want je kunt de sessies ook achteraf (gedeeltelijk) terugkijken. Als je je aanmeldt voor de KVK Live Adviesdag, ontvang je een e-mail met informatie hoe je het evenement na afloop kunt terugkijken. Handig! 

Gratis aanmelden KVK Live Adviesdagen

Heb jij interesse om gratis online deel te nemen aan één of meerdere programma’s van de KVK Adviesdagen? Meld je dan nu online aan via de volgende link en reserveer jouw digitale plek:

Gratis aanmelden voor de online KVK Live Adviesdag

Investeren in jouw onderneming met een zakelijke lening

Word jij tijdens de KVK Live Adviesdagen geïnspireerd om te investeren in jouw onderneming? Een zakelijke lening van Qeld kan je helpen om snel over zakelijk krediet te beschikken. Het aanvragen van een zakelijke lening van Qeld is altijd gratis en vrijblijvend, ons team komt vervolgens spoedig bij je terug om je leenmogelijkheden en kosten van de lening te bespreken. Ontdek wat jij zakelijk kunt lenen en investeer in jouw toekomst met Qeld.


🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl