Is het makkelijk om een zakelijke lening aan te vragen?

10/3/2020
3
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

Wilt u een onderneming starten of heeft uw bedrijf een steuntje in de rug nodig om verder te groeien? Dan is wellicht de eerstvolgende stap om naar een bank te gaan en daar een zakelijke lening aan te vragen. Het wordt alleen steeds lastiger voor (nieuwe) bedrijven om een lening af te sluiten bij een bank. De banken vragen steeds meer papierwerk van hun klanten en de verwerking van de aanvraag duurt vaak weken of zelfs maanden. Dit kan u onnodig veel tijd en energie kosten. 

De slimme oplossing voor ondernemers

Wat is dan wel een slimme oplossing? Simpel! Online een lening aanvraag indienen bij Qeld Bedrijfsleningen! Waarom? Omdat het snel, veilig en makkelijk is! 

Het aanvragen van een zakelijke lening bij Qeld kost minder dan één minuut. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een restaurant en is uw oven kapot gegaan? Dan hoeft u niet weken of maanden te wachten op een lening, maar krijgt u vaak binnen één uur antwoord van ons. We hebben geen stapel papierwerk van u nodig, alleen de bankafschriften van de afgelopen drie maanden om een beoordeling te doen. Nadat u een vrijblijvende offerte van ons heeft ontvangen, kunt u de offerte op elk gewenst moment digitaal ondertekenen. Daarna wordt de lening direct naar u overgemaakt!

We zijn trots op wat klanten over Qeld schrijven!

Sinds het begin van ons bestaan hebben klanten onze service en producten op prijs gesteld. Daarom hebben we goede recensies ontvangen op Google, Facebook en Trustpilot en daar zijn we trots op! Het is het bewijs dat ondernemers in Nederland bij ons terecht kunnen. Kijk bijvoorbeeld eens op Trustpilot, de onafhankelijke beoordelingsite, wat onze klanten over ons zeggen: https://nl.trustpilot.com/review/www.qeld.nl

Benieuwd wat Qeld voor jou kan betekenen?

Een bedrijfslening kan voor alle zakelijke doeleinden worden gebruikt. Dus ben jij van plan om jouw bedrijf te laten groeien? Dien dan nu jouw aanvraag in voor een zakelijke lening via onze homepagina en ontdek wat jouw leenmogelijkheden zijn.

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl