Interview met onze collega Thom, Customer Success Representative

12/3/2023
5
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

Heb jij wel eens contact gehad met de klantenservice van Qeld? Dan bestaat de kans dat je met onze collega Thom hebt gesproken. Vandaag gaan we in gesprek met Thom om meer te leren over het team van Qeld en over zijn rol als Customer Success Representative. Ook vragen we hem of hij nog tips heeft voor ondernemers die zoeken naar een zakelijke lening.

Thom aan het woord:

Wie is Thom en wat doe je bij Qeld?

Ik ben Thom, 25 jaar oud. Ik werk sinds oktober 2021 bij Qeld als Customer Success Representative. Binnen deze rol help ik ondernemers met het aanvragen van een bedrijfslening. Dat doe ik via de telefoon, via de mail en via de chat. Wanneer we een aanvraag ontvangen, neem ik contact op om te luisteren naar de wensen van de ondernemer. Ook zorg ik ervoor dat ik eventuele vragen beantwoord over allerlei zaken: onze voorwaarden, het aanvraagproces of informatie over een lopende lening bijvoorbeeld. Ik probeer altijd mee te denken met de klant om de juiste oplossing te vinden. Wanneer de aanvraag voltooid is, stuur ik deze naar onze kredietbeoordelaars die vervolgens een besluit maken over de lening. Indien zij akkoord gaan, sturen zij een persoonlijke offerte op met de leenmogelijkheden.

Wat vind je het leukst aan jouw werk?

Het is heel interessant om de verschillende ondernemersverhalen te horen van de mensen die ik spreek. Die komen in alle soorten en maten. Het leukste vind ik uiteindelijk om een ondernemer te helpen met een aanvraag voor een bedrijfslening, om vervolgens een tijdje later te horen wat ze hebben kunnen bereiken met de hulp van de financiering. Dat is wel heel gaaf. Ik doe altijd mijn best om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen en het is dan heel leuk om te horen dat dat geslaagd is. Vaak komen ondernemers ook terug om een verhoging aan te vragen, omdat ze hun plannen nog verder uit hebben kunnen breiden. 

Wat is het meest uitdagende aan jouw werk?

Iedere onderneming is anders en heeft ook andere behoeftes. Het kan soms best puzzelen zijn om een klant te helpen, bijvoorbeeld omdat de klant een hoger bedrag wil lenen dan wat wij op dat moment kunnen bieden. We kijken altijd naar de draagkracht van de ondernemers, omdat we niet willen dat ze in de problemen komt doordat ze te veel lenen. Gelukkig zijn onze zakelijke leningen wel zo flexibel dat ik altijd wel een oplossing kan bedenken die bij de klant past. Ik hoor vaak dat klanten het fijn vinden dat we geen bindende looptijd hebben, dat kan ik goed begrijpen! Het geeft ondernemers de vrijheid om hun lening te gebruiken, maar ook om af te kunnen lossen op ieder moment.

Hoe zou je jouw relatie met klanten omschrijven en hoe bouw je die op?

Ik denk dat mijn klantrelaties heel goed zijn! Ik spreek veel ondernemers vaak regelmatig en hoor veel over de groei van hun onderneming. Het is heel belangrijk om vriendelijk en professioneel te zijn. Goed luisteren, begrijpen wat mensen zeggen, meedenken, kennis hebben van de branche en helpen om de juiste oplossing te vinden - daar komt het op neer! Ik heb altijd heel veel respect voor de ondernemers. Omdat zij dat merken, ontvang je dat ook terug. Het is heel persoonlijk werk en als klanten zien dat je echt je best voor ze doet, dan bouw je een mooie relatie op.

Wat raad je ondernemers aan om hun aanvraag voor een bedrijfslening sneller te laten lopen?

Ik raad ondernemers altijd aan om zoveel mogelijk informatie van te voren al voorhanden te hebben. Je kunt bij je aanvraag best veel informatie delen, zoals bijvoorbeeld het leendoel, maar ook wat de onderneming doet en hoe lang de onderneming al actief is. Je kunt ook documenten opsturen die ons meer inzicht geven in de onderneming zoals bankafschriften, een jaarrekening of een aandeelhoudersregister. Onderbouw jezelf en presenteer jezelf zo goed mogelijk, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de onderneming en daarom nog sneller kunnen helpen!

Bedankt voor het leuke interview Thom!

Bedrijfsfinanciering binnen 24 uur

Qeld biedt snelle, flexibele en probleemloze zakelijke leningen van €1.000 tot €200.000. Het aanvragen van een gratis en vrijblijvende offerte duurt slechts 1 minuut. Er zijn geen opstartkosten, verborgen kosten of bindende looptijd. Bovendien betalen wij jouw bedrijfsfinanciering nog dezelfde werkdag uit! Ben jij benieuwd wat jouw leenmogelijkheden zijn? Ga naar www.qeld.com/bedrijfsleningen en ontdek ze nu - misschien krijg jij Thom wel te spreken!

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl