Interview met onze collega Orhan, hoofd debiteurenbeheer

30/4/2020
5
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

Bent u klant bij Qeld Bedrijfsleningen? Dan komt de naam Orhan Vonk u misschien bekend voor. Hij ondersteunt namelijk onze klanten met hun betalingen. Heeft u bijvoorbeeld wel eens moeite gehad om een betaling te voldoen? Dan is de kans groot dat u in contact bent geweest met Orhan om uw financiële situatie te bespreken.

Orhan aan het woord:

Qeld Bedrijfsleningen ging met Orhan in gesprek over wat zijn werk precies inhoudt en wat voor tips hij heeft voor ondernemers die worstelen met hun betalingen. 

Hoe lang werk je al bij Qeld bedrijfsleningen? 

Ik ben begonnen bij Qeld Bedrijfsleningen in februari 2019. Hiervoor was ik werkzaam in hetzelfde bedrijf als Anton, de country manager van Qeld Bedrijfsleningen. Anton had de overstap naar Qeld Bedrijfsleningen gemaakt en nodigde mij uit voor een gesprek op kantoor. De gesprekken waren enorm positief en daarom was de beslissing snel gemaakt om voor dit avontuur te gaan.  

Wat houdt je baan als Hoofd Debiteurenbeheer precies in? 

Als hoofd debiteurenbeheer ben je verantwoordelijk voor alle lopende betaalplannen met de bedrijven waarmee we samenwerken. Mijn taak is voornamelijk om te zorgen dat alle bedrijfsleningen uiteindelijk worden terugbetaald. Daarom is het belangrijk om goed contact te hebben met de ondernemers. Bij ondernemen gaat niet altijd alles zoals gepland en daarom denken we graag mee aan een geschikte oplossing wanneer een betaling lastig wordt om te voldoen. Vandaar dat het belangrijk is dat de ondernemer contact met ons opneemt mocht de onderneming in een lastige positie verkeren. 

Wat vindt je het leukst aan jouw werk en onze klanten? 

Wat mij motiveert is het contact met de klanten. Ik merk soms dat er een vorm van schaamte kan zijn wanneer een betaling niet voldaan kan worden. Nogmaals, bij ondernemen gaat niet altijd alles zoals gepland. Onverwachte kosten of openstaande facturen zijn vaak de voornaamste redenen. Daarom vind ik het belangrijk om te luisteren naar hoe het gaat met het bedrijf en bied ik graag een passende betaalafspraak aan. De waardering vanuit onze klanten motiveert mij enorm!

Wat is het meest uitdagende aan jouw werk? 

Het meest uitdagende is om alle ondernemers te spreken. Goede communicatie met de bedrijven is heel belangrijk. Ik merk dat telefonisch contact vaak het meest gewaardeerd wordt. Het liefst spreek ik alle ondernemers iedere dag! Helaas is dat onmogelijk. Gelukkig heb ik collega’s die mij hiermee helpen!

Wat voor effect heeft het coronavirus op onze klanten gehad en hun betalingen? 

We zijn allemaal op de hoogte van de huidige ontwikkelingen en we begrijpen dat het voor sommige ondernemers ontzettend lastig is om nu rond te komen. Om deze reden willen we deze ondernemers helpen. Op dit moment is het niet duidelijk hoe lang de regels in Nederland aangepast zullen zijn door het virus. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden aan die passend zijn voor de situatie zoals deze nu is. Vervolgens kunnen we samen stap voor stap kijken wat er eventueel nog meer mogelijk is.

Wat raad je klanten aan die moeite hebben met hun betalingen? 

Neem contact op! We hebben begrip voor de situatie en helpen graag aan een geschikte oplossing. Stuur een e-mailtje naar support@qeld.nl of nog gemakkelijker; bel naar ons. We zijn te bereiken via 020 - 808 60 84 op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00. Contact in deze situatie is heel belangrijk en we denken graag mee!

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl