Interview met Anton, country manager

23/9/2020
5
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

In september 2018 begon Anton Babaren bij Qred Företagslån, ons Zweedse moederbedrijf. Hij werd aangenomen om Qeld bedrijfsleningen op de Nederlandse markt te introduceren en alles in goede banen te leiden. Inmiddels zijn we twee jaar verder en er kan met volle trots gezegd worden dat de introductie van Qeld Bedrijfsleningen op de Nederlandse markt een succes is geweest!

Anton aan het woord:

We vroegen Anton wat hij het leukst vindt aan zijn baan en wat voor tips hij voor onze klanten heeft. Lees hieronder het interview! 

Wat houdt je baan als Country Manager precies in? 

Mijn functie als Country Manager houdt in dat ik volledig verantwoordelijk ben voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat ik o.a. verantwoordelijk ben voor het opzetten van marketingcampagnes, maar ook voor het opstellen van een langetermijnstrategie. Mijn takenpakket is dus breed!   

Wat vindt je het leukst aan jouw werk en onze klanten?

Ik vind het prachtig om te zien dat dankzij Qeld Bedrijfsleningen honderden kleine ondernemers geholpen worden. Onze klanten weten hoe zij met geld moeten omgaan en daarmee wordt de Nederlandse werkgelegenheid positief beïnvloedt. Ook vind ik het een mooie taak om werk en plezier met elkaar te mogen combineren. Een fijne werksfeer vind ik belangrijk waarbij mijn team om de eerst plaats staat en er ruimte is voor individuele groei en ontwikkeling binnen het team. 

Wat is het meest uitdagende aan jouw werk? 

Het verdelen van mijn tijd vind ik het meest uitdagende aan mijn werk. De markt groeit snel en hard. Gelukkig word ik ondersteund door een geweldige groep professionals die taken kunnen overnemen. 

Wat voor effect heeft het coronavirus op onze klanten gehad?

Ik heb gemerkt dat het coronavirus voor veel onzekerheid bij ondernemers heeft gezorgd. Voor de meeste klanten was het lastig om de geplande projecten en opdrachten voor te zetten. Veel projecten werden geannuleerd. Hierdoor belandden sommige klanten in een “negatieve spiraal”. Bij Qeld Bedrijfsleningen hebben we ons best gedaan om de klanten te helpen. We hebben ons zo flexibel mogelijk opgesteld naar onze klanten die bij ons een lening hadden lopen en zich niet aan hun betaalplan konden houden door het coronavirus. Volgens mij hebben onze klanten onze flexibiliteit gewaardeerd! 

Heb je nog tips voor onze klanten? 

Jazeker! Ik zou graag meer willen zien dat ondernemers zich beter voorbereiden voor moeilijke tijden. Ik merk dat veel bedrijven geen buffer opbouwen waardoor de toekomst van het bedrijf op het spel kan komen te staan. Het is raadzaam om een bepaald percentage van de winst aan de kant te leggen om moeilijke tijden te kunnen doorstaan. Bijvoorbeeld:

Zet een bedrijfsstrategie op!

Het is altijd goed om een ontwikkelingsplan te creëren, na te denken over de winstgevendheid, mogelijkheden en toekomstige stappen voor het bedrijf. 

Luister naar je klant!

Het is belangrijk, vooral in deze tijden, om goed naar de klanten te luisteren. Wat zijn de wensen van de klant? Wat heeft de klant nodig? Wellicht kan uw bedrijf tegemoet komen aan de wensen van de klant waardoor de klanten weer zullen terugkomen! 

Blijf investeren!

Investeringen brengen veel voordelen met zich mee, o.a een. snellere groei, betere marges en uiteindelijk meer winst! 

Bespaar waar mogelijk!

Ben je een starter? Dan is het wellicht handig om eerst vanuit huis te beginnen in plaats van een ruimte te huren. Dat kan soms honderden euro’s per maand besparen. Heb je een computer nodig? Denk goed na of daadwerkelijk de allerduurste MacBook nodig is. Er zijn veel goedkopere alternatieven op de markt aanwezig. 

Net als starters moeten grote bedrijven prioriteiten stellen. Niet alles kan vanuit eigen vermogen gefinancierd worden. Snelle en flexibele leningen die op elk moment boetevrij kunnen terugbetaald kan een uitkomst bieden. Bij Qeld Bedrijfsleningen hebben we veel ervaring en die ervaring delen we graag met onze klanten! Ben je nieuwsgierig wat we je kunnen bieden? Vraag dan vrijblijvend en gratis een lening aan en we nemen binnen een uur contact met je op!

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl