Het coronavirus: tips voor onze klanten in de bouw en 58 miljoen uitgekeerd aan bedrijven door de overheid

9/4/2020
2
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

Bedrijven in Nederland verkeren in zwaar weer door het coronavirus. De economische gevolgen voor bedrijven in Nederland zijn enorm. Sterker nog, bijna één op de vijf Nederlandse bedrijven wordt bovengemiddeld geraakt door de huidige corona maatregelen, vooral de horecabranche.

Gelukkig lijken twee op de vijf ondernemers hun werk nog wel voort te kunnen zetten, maar deze bedrijven zullen vooral later de impact van de crisis gaan voelen, bijvoorbeeld de bouw. Het economisch Instituut voor de Bouw (EIB) vreest dat deze crisis de bouw uiteindelijk nog erger zal raken dan de bankencrisis van 2008. Daarom verwijzen we onze klanten in de bouw graag naar het volgende artikel waar u financiële tips kan vinden om door deze crisis heen te komen: Deze financiële tips helpen de bouwsector in crisistijd

Inmiddels heeft de overheid 58 miljoen euro uitgekeerd aan bedrijven en zo’n 12.000 Amsterdamse zelfstandigen hebben een uitkering ontvangen. Toch wachten nog veel ondernemers, onder andere onze klanten, op financiële bijstand van hun gemeenten en de overheid. Qeld hoopt dat deze ondernemers snel geholpen zullen worden!

Bent u klant bij ons en komt uw bedrijf door het virus in de knel met betalingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 808 60 84 of te mailen naar support@qeld.nl. We denken dan graag met u mee! 

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl