Het coronavirus

13/3/2020
2
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

We kunnen er niet meer omheen. Het coronavirus spreidt zich verder uit over Nederland en begint steeds meer ons leven en werk te beïnvloeden. Ook het bedrijfsleven wordt hard geraakt door het virus. Goederen worden niet meer geleverd, personeel blijft thuis werken (of zitten in quarantaine) en projecten worden afgelast of uitgesteld. 

De impact van Covid-19

Aan de telefoon horen we ook dat onze klanten steeds meer de impact van het coronavirus voelen. Klanten die bijvoorbeeld een winkel of restaurant hebben zien lege winkelstraten en lege restaurants. Er komt geen geld meer in het laatje en dit kan voor veel stress zorgen, vooral omdat we niet weten wanneer we het coronavirus onder controle zullen krijgen.

Volg de maatregelen

Om het virus onder controle te krijgen is het van groot belang om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Volg daarom de maatregelen die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft opgesteld. Deze kunt u lezen op:  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

Een bedrijfslening ter overbrugging

Daarbij kunnen ondernemers door de verruimde BMKB-regeling eerder en meer geld lenen bij banken. Kijk voor meer informatie op:  
https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/coronavirus-verruimde-bmkb-regeling-voor-ondernemers-versneld-open

Het is Qeld’s missie om bedrijven te helpen groeien, maar ook in tijden van onzekerheid staan we voor u klaar. Bent u klant bij ons en komt uw bedrijf door het virus in de knel met betalingen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 808 60 84 of te mailen naar support@qeld.nl.

Hoe werkt een bedrijfslening van Qeld?

Het aanvragen van een bedrijfslening bij Qeld is simpel, snel en duidelijk. Via onze homepagina kun je een aanvraag indienen in slechts 1 minuut. Wij zorgen vervolgens dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen om jouw leenmogelijkheden te bespreken. Daarna sturen wij je een geheel vrijblijvende offerte, die jij rustig kan bestuderen. Mocht je nog vragen hebben, staat ons team altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Indien je akkoord gaat, betalen wij de lening direct naar je uit, zodat jij direct aan de slag kan om jouw bedrijf te laten groeien.

Benieuwd wat Qeld voor jou kan betekenen? Dien dan nu jouw aanvraag voor een zakelijke lening in via onze homepagina.

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl