Groei met een bedrijfslening!

20/2/2020
2
minuten

Christian Billing

Content and Social Media Manager
Qred AB

Als ondernemer heeft u soms een korte lening nodig om uw bedrijf te laten groeien. Toch rust op leningen vaak nog een taboe in Nederland. Veel mensen denken dat een bedrijf dat een lening aanvraagt geen goedlopend bedrijf of ondernemingsplan heeft, maar niets is minder waar! Als ondernemer heeft u simpelweg af en toe een steuntje in de rug nodig om uw bedrijf te laten groeien en om uw bedrijfsdoelen te behalen. 

Kies voor Qeld

Qeld wilt u helpen om te groeien en we streven ernaar zo transparant mogelijk naar u te zijn. Bij ons weet u altijd wat het kost om te lenen: u betaalt aan ons alleen een vaste maandelijkse prijs voor de lening. We werken niet met opstartkosten of andere verborgen kosten. Daarbij mag u de lening op elk gewenst moment zonder extra kosten terugbetalen!

Waar kunt u de bedrijfslening voor gebruiken? 

We bieden korte leningen aan bedrijven die op de korte termijn willen groeien. U kunt de lening gebruiken om bijvoorbeeld voertuigen aan te schaffen, voorraden in te slaan, personeel in te huren, belasting te betalen, of ter overbrugging. Zolang de lening maar gebruikt wordt om te investeren in uw bedrijf. 

Snel zakelijk lenen zonder gedoe 

De aanvraag van een zakelijke lening bij Qeld duurt slechts één minuut. Zodra we de aanvraag hebben ontvangen, gaat ons team aan de slag met een persoonlijke kostenberekening en komt spoedig bij u terug om de leenmogelijkheden te bespreken. Zowel de aanvraag als de offerte zijn volledig kosteloos en 100% vrijblijvend. Het is uiteindelijk dus volledig aan u of u gebruik wilt maken van de zakelijke lening. Wij zorgen altijd dat we een offerte op maat voor u opstellen, zodat u uw bedrijf optimaal kan laten groeien. Bij een akkoord, zorgen wij dat wij het geld direct aan u overmaken en dat u de zakelijke lening binnen 24 uur ontvangt.

Ontdek nu uw leenmogelijkheden en vraag een gratis offerte aan voor bedrijfskrediet via onze homepagina!

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl