Een gratis gepersonaliseerd marketingplan!

19/1/2021
3
minuten

Samantha Bos

Marketing Manager
Qeld

Wil jij leren hoe jouw bedrijf kan profiteren van social media? Vraag dan gratis een gepersonaliseerd marketingplan aan via Facebook! Het plan bevat praktische tips die aansluiten op jouw behoeften, zodat jij leert welke social tools je kunt gebruiken om meer klanten te bereiken.

Alle bedrijven met een Facebook-pagina of Instagram-bedrijfsaccount kunnen hiervan profiteren!

Waarom een Facebook marketingplan?

Social media marketing is een ideale manier om nieuwe klanten te bereiken. Van schildersbedrijven tot restaurants, stratenmakers tot fysiotherapeuten: voor iedere mkb’er kan Facebook het perfecte platform zijn om naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten te werven.

Je kunt tevens Facebook gebruiken om jouw klantenbasis direct te informeren over speciale acties, nieuwe producten, aanbiedingen, leuke nieuwtjes en meer.

Hoe meer mensen jouw bedrijfspagina ‘liken’, hoe meer (potentiële) klanten je kunt bereiken! 

Hoe werkt het?

Log in op je bedrijfspagina van Facebook om te beginnen. Je kunt nu een vragenlijst invullen die Facebook inzicht geeft in jouw bedrijf en doelstellingen. Wat je precies met sociale media wil bereiken, hoeveel tijd je eraan wil besteden, etc. 

Vervolgens analyseert Facebook jouw antwoorden en vertaalt dit in een gepersonaliseerd marketingplan. Jouw marketingplan bevat tips, handige checklists en tips om je social-media-bereik te verbeteren.

Het gepersonaliseerde marketingplan is gratis: de enige investering is een paar minuten van je tijd. 

Ook mogelijk voor Instagram

Ben jij meer geïnteresseerd in jouw bedrijfspromotie via Instagram? Je kunt ook een gratis Instagram-marketingplan aanvragen, mits je een Instagram-bedrijfsaccount hebt. Een Instagram marketingplan helpt je in contact te komen met nieuwe klanten, jouw verhaal te delen en geloofwaardigheid op te bouwen.

Paid advertising

Je kunt ook overwegen om extra te investeren in social media marketing via paid advertising, a.k.a. betaalde advertenties die jouw bedrijf in de spotlight zetten. Je marketingplan geeft tevens tips en advies voor Facebook-advertenties, met opties die bij jouw gepersonaliseerde doelstellingen passen.

Inspireert het plan je om extra geld in jouw online bekendheid te steken? Dan kun je een flexibele bedrijfslening bij Qeld aanvragen, of je huidige zakelijke lening bij Qeld opwaarderen, om hierin te investeren.

Het aanvragen van een zakelijke lening van Qeld duurt slechts één minuut en is, net als het gepersonaliseerde Facebook- of Instagram-marketingplan, volledig gratis! Ontdek jouw leenmogelijkheden en vraag direct jouw vrijblijvende offerte voor een zakelijke lening aan!

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl