De voordelen van een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker

21/12/2022
4
minuten

Johannes Stevense

Marketing Manager
Qeld

Als het gaat om financiering voor jouw kleine of middelgrote onderneming (MKB), kan het werken met een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker een game changer zijn. Qeld focust zich alleen op bedrijfsleningen voor MKB’ers en biedt veel voordelen die jou kunnen helpen je zakelijke doelen te bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Zie het zo: een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker is als het ware een personal trainer voor jouw bedrijf. Net zoals een personal trainer je helpt je fitnessdoelen te bereiken door een trainingsplan op maat te maken voor jouw specifieke behoeften en deskundige begeleiding te bieden, doet Qeld hetzelfde voor jouw financiële behoeften.

Wat zijn de voordelen?

Hier zijn enkele voordelen van het werken met een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker:

1. Financiële oplossingen op maat:

Een one-size-fits-all aanpak werkt niet als het gaat om bedrijfsfinanciering. Qeld begrijpt dit en biedt bedrijfsleningen aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan persoonlijk advies en ondersteuning, flexibele aflossingsvoorwaarden en financiering op maat.

2. Snelle en efficiënte financiering:

Bij Qeld houden we niet van getreuzel. Daarom hebben wij ons leningsproces zo simpel en snel mogelijk gemaakt. Een aanvraag indienen voor een gratis offerte duurt slechts 1 minuut en bij een akkoord betalen wij je dezelfde dag nog uit. Zo kun je bij ons sneller een financiering ontvangen dan via de traditionele banken.

3. Lenen op basis van relaties:

Door samen te werken met een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker bouw je een relatie op met iemand die jouw onderneming echt begrijpt. Qeld bouwt aan langdurige relaties met klanten. We adviseren je graag en verbeteren onze service constant, zodat we je in de toekomst nog beter kunnen ondersteunen.

4. Flexibiliteit:

De markt verandert voortdurend en het is belangrijk dat jouw kredietverstrekker zich aanpast om jou goed te kunnen ondersteunen. De flexibiliteit die Qeld biedt, zorgt ervoor dat er snel op jouw behoeften wordt gereageerd, wat vooral waardevol kan zijn als jouw bedrijf voor onverwachte uitdagingen of kansen komt te staan. Wist je bijvoorbeeld al dat je bij Qeld al na drie betalingen een verhoging van jouw lening kunt aanvragen?

Qeld staat voor jou klaar

Kortom, werken met een gespecialiseerde MKB-kredietverstrekker kan de financiële ondersteuning en begeleiding bieden die jouw bedrijf nodig heeft om te slagen. Een bedrijfslening kan worden gebruikt voor ieder zakelijk doel. Dus als je jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, overweeg dan om samen te werken met Qeld – de financiële personal trainer van jouw bedrijf.

Ben je benieuwd hoe Qeld jou kan helpen? Ga dan nu naar onze homepagina en dien jouw aanvraag in voor een gratis offerte.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl