Back to business?

10/8/2020
3
minuten

Team Qeld

Wij staan altijd voor je klaar!
Qeld

De afgelopen maanden zijn stressvol geweest voor ondernemers en nog steeds leven we in onzekere tijden. Eerder werden de Nederlandse coronamaatregelen versoepeld, maar sinds de besmettingen wederom toenemen zijn nieuwe maatregelen ingevoerd. Ondanks de uitdagingen merken we bij Qeld dat veel ondernemers weten op te krabbelen en weer aan de slag zijn gegaan.

Echter, het coronavirus heeft desalniettemin een enorme impact op de portemonnee van ondernemers. Het spaargeld is op. De buffer is weg. Het potje leeg. Er is simpelweg geen geld meer om voorraden in te slaan of om projecten voor te financieren. Herkent u zich in deze situatie? Dan kan Qeld de oplossing zijn.

Bij Qeld Bedrijfsleningen helpen we u graag met een zakelijke leningom weer op te starten en te herstellen van deze zware periode. Misschien heeft u bijvoorbeeld een lening nodig om een nieuwe opdracht te financieren? Of om nieuwe materialen aan te schaffen? Of om personeel aan te nemen? Dan bent u bij Qeld Bedrijfsleningen op het juiste adres! 

Met een zakelijke lening bij Qeld Bedrijfsleningen weet u namelijk precies hoeveel u elke maand moet terugbetalen en kunt u zich in alle rust concentreren op het herstel van uw bedrijf. Een voordeel van een zakelijke lening bij Qeld Bedrijfsleningen is dat u de lening op elk gewenst moment kunt terugbetalen zonder extra kosten. U betaalt dus voor de zakelijk lening zolang u er gebruik van maakt! 

Een bedrijfslening kan aangevraagd worden om bijvoorbeeld te investeren in: 

  • Machines en gereedschap
  • Personeel
  • Marketing
  • Voorraden

De aanvraag is vrijblijvend, gratis en duurt slechts één minuut. We streven ernaar om vervolgens binnen één uur contact met u op te nemen (op werkdagen tussen 08.00 en 17.00). Bij goedkeuring en digitale ondertekening wordt uw zakelijke lening dezelfde dag nog overgemaakt. Ben jij benieuwd wat Qeld voor jou kan betekenen? Dien jouw aanvraag dan nu in via onze homepagina.

Related posts

No items found.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil
mTagManagerNlNl