Nu Aanvragen

Zakelijk lenen
zonder gedoe.

Financier direct jouw Marktplaats-aankoop
met een bedrijfslening!

Geen opstartkosten
Geen bindende looptijd
Dezelfde dag uitbetaald

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.

Financiering Marktplaats

Heb jij snel financiering nodig voor een aankoop die je wilt doen op Marktplaats? Een zakelijke lening van Qeld wordt dezelfde werkdag uitbetaald, zodat jij direct kunt kopen!

Alle leendoelen toegankelijk

Je kunt onze zakelijke lening voor iedere type aankoop gebruiken. Van bedrijfswagens en machines tot voorraad en apparatuur: wij steunen alle ondernemers en leendoelen!

Vrijblijvend aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor een zakelijke lening bij Qeld is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Je zit nergens aan vast! Ontdek nu hoeveel jij zakelijk kunt lenen via Qeld!

Waarom een zakelijke lening van Qeld?

Klanttevredenheid  

Onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd mee te denken over de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij helpen je graag om te investeren in jouw toekomst, want als jij het goed doet, doen wij iets goed!

Zakelijk lenen zonder gedoe

Qeld maakt zakelijk lenen simpel. Wij geloven niet in gedoe en houden het liever eenvoudig en overzichtelijk. Daarom werken we niet met renteveranderingen, maar alleen met vaste maandelijkse gebruikskosten en een vaste maandelijkse aflossing. Zo weet je precies wat de lening iedere termijn kost, zonder verrassingen. Fijn!

Geen bindende looptijd

Onze flexibele zakelijke leningen hebben een leentermijn van 6 tot 18 maanden, maar geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de kans hebt om de lening volledig boetevrij af te lossen. Zodoende heb jij maximale flexibiliteit en betaal je alleen gedurende de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt.

Leningen dezelfde dag uitbetaald

Ga je akkoord met onze offerte voor een zakelijke lening en teken je digitaal voor 17.00 uur? Dan maken wij het geld nog dezelfde dag  naar je over! Dit betekent dat je, in de meeste gevallen, al binnen 24 uur het geld op je zakelijke bankrekening hebt staan. Zo kan jij dankzij Qeld snel investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Vragen? Ons team staat voor je klaar!

Heb je vragen over onze zakelijke leningen, diensten of kunnen we je ergens anders over adviseren? Neem dan contact met ons op, zodat ons vriendelijke team je kan helpen om snel de juiste financiering voor jouw Marktplaats-aankoop te vinden!
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (08.00 - 17.00 uur) via: