Nu Aanvragen

De snelste zakelijke lening voor lease

Dit is de slimme oplossing voor de voorfinanciering van btw!

Geen opstartkosten
Geen bindende looptijd
Dezelfde dag uitbetaald

Hoeveel wil je lenen?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Ik begrijp dat Qeld mijn persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met het Qeld-privacybeleid

Even geduld alsjeblieft, je wordt doorgestuurd!
Oh! Er is iets mis gegaan, probeer het alsjeblieft nogmaals.

Voorfinanciering btw

Heb jij snel financiering nodig voor een leaseproduct, zoals een bedrijfswagen?Dan kun je een kortlopende zakelijke lening van Qeld gebruiken voor de voorfinanciering van de btw!

Aflossingsvrij krediet

Wij snappen dat je vaak maanden moet wachten op de terugvordering van btw. Daarom bieden wij 3 maanden aflossingsvrij krediet, zodat jij pas hoeft af te lossen bij btw-teruggave!

Vrijblijvend aanvragen

Vraag vrijblijvend een Qeld-lening aan en voeg per bijlage jouw leaseofferte toe. Wij toetsen direct of je in aanmerking komt en komen spoedig bij je terug over jouw leenmogelijkheden!

Waarom een zakelijke lening voor lease?

Klanttevredenheid  

Onze klanten geven ons een 4.8 op Trustpilot! De tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit, daarom probeert ons team altijd mee te denken over de beste oplossing voor jouw onderneming. Wij helpen je om via leaseproducten te investeren in jouw toekomst, zodat jij nog succesvoller kan worden!

Zakelijk lenen zonder gedoe

Qeld maakt zakelijk lenen simpel. Wij maken zakelijk lenen voor lease simpel, snel en overzichtelijk. Daarom werken we niet met een variable rente, maar alleen met een vaste maandelijkse prijs, bestaande uit aflossing en gebruikskosten. Zo weet je iedere maand precies wat de zakelijke lening voor je leaseproduct kost!

Geen bindende looptijd

Flexibel zakelijk lenen voor lease via Qeld is extra voordelig, want onze leningen hebben geen bindende looptijd. Dit betekent dat je op ieder moment de lening volledig boetevrij kunt aflossen, bijvoorbeeld als je de btw terugvordert bij de Belastingdienst. Zodoende heb jij maximale flexibiliteit en betaal je alleen gedurende de periode dat je de lening daadwerkelijk nodig hebt!

Leningen dezelfde dag uitbetaald

Ga je akkoord met onze offerte voor een zakelijke lening voor lease en teken je digitaal voor 17.00 uur? Dan maken wij het geld nog dezelfde dag naar je over! Dit betekent dat je, in de meeste gevallen, het bedrag voor de voorfinanciering en/of aanbetaling op de lease binnen 24 uur op je zakelijke bankrekening hebt staan. Zo kun jij dankzij Qeld snel investeren in de toekomst van jouw bedrijf.

Vragen? Ons team staat voor je klaar!

Heb je vragen over onze zakelijke leningen, voorfinanciering van de btw, aanbetaling op een leasewagen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op, zodat ons team je kan adviseren wat de juiste keuze voor jouw bedrijf is!
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag (08.00 - 17.00 uur) via: